Terug naar overzicht
Nieuws

Previder implementeert optisch netwerk van ADVA

Previder heeft in samenwerking met ADVA en Truecom het DCI–platform op het bestaande netwerk van Previder in gebruik genomen. Dankzij deze implementatie kunnen wij de toenemende vraag naar hogere snelheden probleemloos aan.
Onze datacenters
adva

Previder heeft een bestaand redundant optisch DWDM-netwerk tussen zijn locaties in Hengelo en de grote knooppunten in Amsterdam (AMS-IX) en Frankfurt (DE-CIX). Vanwege de toenemende vraag naar hogere snelheden en meerdere services zoals 25GbE, 40GbE, 100GbE,16GfC en 32GfC heeft Previder zijn bestaande DWDM-netwerk uitgebreid met het FSP 3000 CloudConnect platform.

Met dit platform zijn wij in staat om de capaciteit van onze bestaande infrastructuur te verhogen naar een maximum van 25.6 Tbit/s. Hiermee kunnen wij tegemoet komen aan de groeiende vraag naar hogere snelheden.

Keuze voor ADVA

Al jaren maakt Previder gebruik van ADVA-apparatuur voor het belichten van de verbindingen. De betrouwbaarheid en de stabiliteit van de gebruikte apparatuur is altijd uitermate hoog gebleken.

Het FSP 3000 CloudConnect systeem biedt de mogelijkheid van het transporteren van verschillende services naast ethernet, wat het systeem zeer flexibel maakt. Dit in combinatie met de hogere energie-efficiëntie onderscheid het nieuwe systeem van andere producten.

Meer weten?
Lees hier alles over:
-IT oplossingen voor de zakelijke markt
-Cloud
-Datacenter
-Connectivity

Wil je direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken via info@previder.nl, op 088 - 332 3333, of via onze contactpagina.