Terug naar overzicht
Nieuws

Nieuw: direct beschikken over (extra) storage

Het opslaan van data in de datacenters van Previder is nog eenvoudiger en flexibeler geworden. Voortaan kun je via het Previder Portal zonder wachttijd beschikken over alle (extra) storage die je nodig hebt. En dat in elke gewenste hoeveelheid, van 10 GB tot 2 TB – en op aanvraag zelfs nog meer.
Onze datacenters

Steeds meer organisaties kiezen voor STaaS (Storage as a Service). Door gegevens op deze manier op te slaan ben je niet meer gebonden aan langetermijninvesteringen en hoef je ook niet te voorspellen hoeveel capaciteit je over een aantal jaren nodig zult hebben. Op- en afschalen doe je eenvoudig zelf en je betaalt alleen voor wat je gebruikt (pay-per-use per uur op basis van gereserveerde GB’s). Je kunt dus heel flexibel omgaan met je storagebehoefte.

Meer over STaaS

De nieuwe mogelijkheid om online en realtime storageruimte te bestellen en direct te gebruiken, geldt voor onze STaaS-diensten Express Storage en Performance Storage. Deze diensten staan voor storage op razendsnelle NetApp Solid State disks, bij uitstek geschikt voor de hosting van (bedrijfskritische) applicatie- of databaseservers. Express Storage en Performance Storage worden volop gebruikt door onder andere softwarebedrijven, woningcorporaties, zorginstellingen en accountants.

Wil jij ook op elk moment gebruik kunnen maken van (extra) opslagruimte maar heb je nog geen toegang tot het Previder Portal? Dat is eenvoudig op te lossen: klik hier om een account aan te maken.

Meer weten?
Lees hier alles over:
-IT oplossingen voor de zakelijke markt
-Cloud
-Storage as a Service

Wil je direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken via info@previder.nl, op 088 - 332 3333, of via onze contactpagina.