Wachtwoord wijzigen Exchange Online

Het wijzigen van het wachtwoord van Exchange Online is alleen mogelijk in de Webmail. Wanneer je ook gebruik maakt van Werkplek Online kun je je wachtwoord binnen de Werkplek Online aanpassen. Hier kun je lezen hoe je je wachtwoord kan aanpassen binnen deze omgeving.

Het wachtwoord wijzigen in de Webmail kun je in een aantal stappen doen:

1. Start de internetbrowser op en ga naar webmail.pasklaar-online.nl.

2. Log in met de Exchange Online account gegevens

3. Selecteer de optie “Wachtwoord wijzigen” in het menu “Instellingen” en volg de aanwijzingen