Hyperbaar Geneeskundig Centrum

Professionaliseringsslag op het gebied van IT

Previder heeft bij de zorginstelling uit Rijswijk een volledig nieuwe online werkomgeving gerealiseerd op basis van het Werkplek Online concept met Office 365 functionaliteit, inclusief hosting van het elektronisch patiëntendossier Emma van TIMEFF.
Terug naar overzicht

De zoektocht naar een volwaardig IT-partner

Marco Huigen, Hoofd Administratie van Hyperbaar Geneeskundig Centrum, is verantwoordelijk voor de boekhouding en heeft daarnaast IT in zijn portfolio. "Daar ben ik ingerold, omdat ik veel affiniteit heb met IT en software. Voordat Previder in beeld kwam hadden we een zzp’er in dienst die het een en ander deed op netwerkgebied. Daar waren we niet tevreden over, want ons netwerk viel regelmatig uit en we hadden vaak storingen. Deze werden soms wel opgelost, maar vaak ook niet. Het werd dus tijd voor een professionaliseringsslag op het gebied van IT."

Keuze voor Previder

De zoektocht naar een volwaardige IT-partner werd gestart. "We wilden graag alle IT onderbrengen bij één partij en met name een slag slaan op het gebied van veiligheid en stabiliteit. De AVG-wetgeving kwam eraan en dat was voor ons reden om de gehele IT-omgeving flink onder de loep te nemen. Daarnaast hadden we een nieuw elektronisch patiëntendossier van TIMEFF geïmplementeerd. Zij adviseerden ons met Previder in zee te gaan. Dat Previder voldoet aan alle belangrijke zorgcertificeringen op het gebied van veiligheid gaf de doorslag."

IT Security

"Onze artsen wisselen gedurende de dag regelmatig van werkplek. Zij kunnen nu weer eenvoudig verder werken zonder opnieuw alle programma’s op te moeten starten."

Marco Huigen - Hoofd Administratie

Overal en altijd kunnen werken

Hyperbaar Geneeskundig Centrum heeft nu de beschikking over Werkplek Online; de flexibele werkomgeving van Previder waarin bedrijfskritische applicaties geïntegreerd en gekoppeld zijn. Via de startpagina kunnen medewerkers van HGC Rijswijk bij het volledige Office 365-pakket en het elektronisch patiëntendossier van TIMEFF. Huigen: "We kunnen onze werkplek eenvoudig meenemen waarheen we willen. Dat is erg prettig, want we hebben veel interne flexplekken. Onze artsen schieten in ons pand van boven naar beneden en van links naar rechts. Zij kunnen nu eenvoudig hun laptop of tablet pakken en verder werken waar zij willen."

Digitale werkplek

Oplossingen bij HGC

Back-up

Wij bieden passende oplossingen om ervoor te zorgen dat je er altijd bij kunt, 24/7.

Meer over onze Back-up oplossingen

Digitale Werkplek

Met Digitale Werkplek neem je je werkplek eenvoudig mee, waar je ook bent.

Meer over Digitale Werkplek