Blooming Plastische Chirurgie

Blooming Plastische Chirurgie

Vanaf elk device toegang tot alle benodigde applicaties

Blooming Plastische Chirurgie is gespecialiseerd in esthetische en cosmetische plastische chirurgie. De plastische chirurgen van Blooming voeren behandelingen uit, zoals borstvergrotingen, buikwandcorrecties, ooglidcorrectie en facelifts. Daarbij heeft de kliniek vakbekwaamheid en hoogwaardige zorg hoog in het vaandel staan.
Terug naar overzicht

De keuze voor Previder

Online werkplekken in de zorg

Via Werkplek Online, dat vanuit het high-end datacenter van Previder wordt gehost, worden de online werkplekken en Emma, het elektronisch patiëntendossier, op een uniforme wijze aangeboden. Chirurgen, praktijkassistentes en overige medewerkers kunnen vanaf elk device bij het volledige Office Suite en diverse applicaties. Daarnaast maken de twintig medewerkers van Blooming gebruik van Telefonie Online, de VoIP-oplossing van Previder. “Samen met Previder hebben we een nieuwe callflow opgesteld. Als je ons hoofdnummer belt krijg je eerst een keuzemenu. De klant wordt vervolgens vrijgegeven aan de receptie of de huntgroep die achter de verschillende opties van het keuzemenu zit. Zo weten we zeker dat je bij de juiste persoon terechtkomt”

Onze datacenters


Alles onder 1 dak

“De voordelen van alle IT onder een dak hebben zijn erg prettig. We hebben één aanspreekpunt voor onze bundel van IT-diensten. Dat betekent dat we meer tijd voor onze klanten hebben.” Ook over de migratie van de omgevingen is de kliniekmanager opgetogen: “Doordat Previder nauw samenwerkt met TIMEFF is de migratie van ons EPD soepel verlopen. We hebben gemerkt dat beide partijen korte lijnen met elkaar hebben en we zagen geen vingergewijs of moddergegooi. Ook nieuwe functionaliteitwensen worden in overleg met Previder en TIMEFF eenvoudig en snel opgepakt. Kortom, op dit moment worden we ontzorgd op alle vlakken wat IT raakt”.

Digitale werkplek

“Bij hoogstaande zorg hoort ook een bijpassende IT-omgeving.”

Kliniekmanager van Blooming -

Waarom de keuze voor Previder?

Via TIMEFF, leverancier van het elektronisch patiënten-dossier Emma, kwam Blooming in contact met Previder. “Het belangrijkste uitgangspunt voor ons was dat we alles onder een dak hadden. Daarbij gaven certificeringen en waarborging van de continuïteit de doorslag. We hadden direct een goed gevoel bij Previder. Deze partner sluit goed aan bij ons en zo kunnen wij ons blijven focussen op optimale zorg verlenen”.

Oplossingen bij Blooming Plastische Chirurgie

Digitale Werkplek

Via Werkplek Online, dat vanuit het high-end datacenter van Previder wordt gehost, worden de online werkplekken en Emma, het elektronisch patiëntendossier, op een uniforme wijze aangeboden.

Meer over Digitale Werkplek