Allerzorg

Allerzorg

Allerzorg kiest voor Office-365 cloud werkplek

Sinds de oprichting in 2006 heeft Allerzorg zich snel ontwikkeld tot een zorgorganisatie met ruim 1.500 medewerkers. Verspreid over het land opereren kleine zelfstandige teams op het gebied van onder andere wijkverpleging, kraamzorg, kindzorg en specialistische zorg aan huis.
Terug naar overzicht

De opdracht bij Allerzorg

Toen Allerzorg met ons in gesprek raakte, werkte Allerzorg met lokaal gehoste Citrix-werkplekken. Er was sprake van inflexibiliteit, beperkte schaalbaarheid en relatief hoge kosten.

Onze uitdaging: neem Allerzorg mee in de digitale transformatie en implementeer organisatiebreed Office-365 cloud werkplekken.

Digitale werkplek

Allerzorg x Previder

Onze aanpak bij Allerzorg

In onze visie gaan digitale en menselijke verandering altijd hand in hand. Daarom hebben we, nadat we de Office 365-werkplekken met succes hadden geïmplementeerd, een adoptietraject in gang gezet om de nieuwe werkprocessen goed te laten ‘landen’. Dit traject baseerden we op een vooraf door ons gemaakte analyse van gebruikersgroepen en gebruiksscenario’s.

Microsoft Office 365 Zakelijk

Het resultaat bij Allerzorg

Dankzij de nieuwe moderne werkplekken werken zowel de kantoormedewerkers als de vele ambulante zorgverleners van Allerzorg efficiënter samen. De medewerkers zijn tevreden, en dat vertaalt zich door naar cliënten die tevreden zijn over de kwaliteit van de zorgverlening.

Dit project werd uitgevoerd door Winvision, die sinds september 2023 volledig is geïntegreerd in zusterorganisatie Previder.

E-book

Samenwerken aan de zorg

Een zorgorganisatie kan pas echt renderen als mens, proces en technologie goed op elkaar zijn afgestemd. Dat vergt visie, heldere doelen én een naadloze samenwerking tussen verschillende IT-disciplines. Previder levert de techniek en werkt nauw samen met gerenommeerde applicatieleveranciers en consultants in de zorg. Samen hebben we een verantwoordelijkheid om de zorg beter te maken met behulp van IT. In dit e-book nemen wij je mee in onze visie op de zorg en hoe je met slimme IT het verschil kunt maken.

E-book aanvragen