Een effectieve cloudstrategie

Infrastructure as a Service

Previder IaaS wordt geleverd vanuit onze Twin Datacenters en is een solide basis voor het hosten van bedrijfskritische applicaties. Hiermee heb je de functionaliteit, flexibiliteit en eenvoud die je nodig hebt, en dat tegen transparante tarieven.
PaaS oplossing

Robuust cloudplatform voor bedrijfskritische IT

Iedere organisatie heeft bedrijfskritische applicaties die van vitaal belang zijn voor bepaalde processen. Die applicaties geef je natuurlijk niet zomaar uit handen aan de eerste de beste. Het liefst houd je er zelf controle over. Maar alles in eigen huis houden wordt, met de snelle digitalisering en hoge eisen vanuit de gebruikers, steeds lastiger. De oplossing is Previder IaaS.

Medewerker datacenter
Houd je IT-budget in de hand

Pay-per-use: je betaalt alleen voor de capaciteit die je gebruikt, per uur. Geen hoge investeringen meer en geen bijkomende operationele kosten voor beheer en onderhoud. Met de scheduler zet je eenvoudig servers tijdelijk uit of juist aan, wanneer je meer capaciteit nodig hebt.

Nederlands en gecertificeerd

Jouw waardevolle data blijft gegarandeerd in onze eigen ultramoderne datacenters in Nederland. Je (kantoor)locaties kun je via glasvezel of (internet) VPN rechtstreeks koppelen met onze datacenters. Previder is gecertificeerd volgens ISO27001, ISO9001, ISO14001, ISO27017, ISO27018, NEN7510, SOC2 en PCI-DSS.

Zelf in control

Gebruikmaken van het Previder Portal is inbegrepen. Configureer & beheer virtuele servers, netwerken, back-up en veel meer in real-time met een paar muisklikken. Kies zelf de hoeveelheid vCPU, RAM en storage die je nodig hebt en in welk datacenter je deze wil uitrollen. Behoud overzicht van het actuele verbruik en financiële gegevens.

Bewezen technologie

Optimale performance van je applicaties met de nieuwste full SSD storage en snelste CPU's. Onze IaaS is gebaseerd op de bewezen betrouwbare virtualisatiesoftware VMware vSphere HA en je hebt een ruime keuze in OS. Zonder meerprijs maak je gebruik van dagelijkse snapshots en VM Backup. Met de API-functionaliteit automatiseer je de interactie tussen je eigen beheeromgeving en Previder IaaS.

Verhoog je bedrijfscontinuiteit

Het Previder IaaS-platform wordt beheerd door onze eigen engineers en 24/7 gemonitord. Het heeft een gerealiseerde uptime van 100% en er is een sterke SLA van toepassing.

Profiteer van professionele ondersteuning

Schakel rechtstreeks met een gesprekspartner die je business snapt en je verder helpt.

"Onze klanten vinden het belangrijk dat hun data veilig is opgeslagen."

Frank van der Klaauw - Commercieel Manager Topicus Zorg
Bekijk case

Vier varianten

Hulp bij kiezen: welke IaaS past bij jouw organisatie?

Wil je snel kunnen checken welke IaaS bij jouw organisatie past? Entry, Express, Performance of Premium? Bekijk en vergelijk in deze PDF de specificaties van de vier varianten.

Open PDF

Previder IaaS voorziet in de specifieke behoefte van verschillende sectoren.

IaaS voor bedrijven

IaaS voor de zorg

IaaS voor corporaties

IaaS voor ontwikkelaars

it voor bedrijven

Voor de zakelijke markt vormt Previder IaaS een robuust platform voor de opslag van bedrijfskritische data en applicaties.

Lees meer

it voor de zorg

Previder IaaS is NEN7510-gecertificeerd en is daarom geschikt voor het opslaan van patiëntdossiers en andere privacygevoelige informatie.

Lees meer

it voor corporaties

Previder IaaS is BIC 3.0-compliant en is daarom geschikt voor het opslaan van privacygevoelige huurdersinformatie.

Lees meer

it voor ontwikkelaars

Je hebt de flexibiliteit om eenvoudig capaciteit bij of af te schalen, op basis van pay-per-use. Ideaal bij wisselende workloads.

Lees meer
1 feb. 2023

Goede samenwerking IT-leveranciers draagt bij aan betere zorg

Lees meer
12 jan. 2023

Speerpunten VWS rondom zorg en ICT in 2023: hoe staat het met jóuw ambities?

Lees meer
23 nov. 2022

Platform as a Service van Previder vs. Internationale hyperscalers

Lees meer
Previder
Maak account aan
Maak direct je IaaS-account aan. Start vandaag nog en ontvang €100,- starttegoed!
Naar portal
Maak account aan