CorporatiePlein 2023: Bedankt voor je komst!

Leuk je gezien en/of gesproken te hebben op CorporatiePlein 2023! Hopelijk ben je wat meer te weten gekomen over onze digitale corporatiewerkplek, het altijd veilig & slim werken en hoe dit er in de praktijk aan toe gaat.
IT voor Corporaties

Altijd, veilig & slim werken met de digitale corporatiewerkplek

Op CorporatiePlein 2023 op 14 september stond onze belofte aan jouw corporatie centraal: altijd, veilig en slim werken met onze digitale corporatiewerkplek. Onze Werkplek 365-oplossing biedt alles wat een werkplek nodig heeft vanuit één online portaal. Alle applicaties worden gepresenteerd als tegels waardoor je met één druk op de knop toegang hebt tot alle bedrijfsapplicaties

Het succes van de digitale corporatiewerkplek, staat of valt met de mate waarin je er het maximale uit kunt halen. De corporatiemedewerker moet er dus effectief en efficiënt mee kunnen werken. Zo maak je hun werk niet alleen efficiënter, maar ook nog eens veel leuker. De adoptie van de werkplek is daarom voor Previder Corporaties van net zo groot belang als de techniek zelf. Bovendien is IT een complex geheel van onder andere integratie van applicaties, security, beheer van de infrastructuur, personalisatie van werkplekken en adoptie van de nieuwe technieken. Het is dan lastig om samen te werken met diverse partijen met eigen verantwoordelijkheden. Je wil een partij die jouw markt snapt, weet hoe en met welke applicaties je werkt en welke uitdagingen bij jou spelen. Previder Corporaties is die partij die jou in deze hele keten ontzorgt en adviseert. Eén aanspreekpunt voor jouw corporatie.

We kunnen ons voorstellen dat je overspoeld bent met informatie op CorporatiePlein 2023. Daarom nemen we graag de tijd om nog eens rustig met je in gesprek te gaan over de uitdagingen waar jij en de medewerkers binnen jouw corporatie tegenaan lopen. We komen graag eens bij je langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Stuur ons een mailtje of bel ons, dan zien we je snel!

Arjan van Dijk | Stuur een e-mail | Bel: 06 54225739

Meer weten over de digitale corporatiewerkplek of een compleet overzicht van onze IT oplossingen voor corporaties? Neem dan snel contact op!

Kom in contact!

Als het goed is, heb je op CorporatiePlein 2023 tevens de cirkel hiernaast fysiek als onderzetter meegekregen. Hierop staat de belofte waarop wij als Previder Corporaties bouwen; veilig werken, slim werken & altijd werken. Via de QR-code op de achterkant van deze onderzetter ben je waarschijnlijk op deze pagina terechtgekomen. Wil je meer weten over Previder Corporaties of eens om tafel over wat wij voor jouw corporatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! We zien je volgend jaar graag weer terug op Corporatieplein 2024!

Contact