CorporatieGids LIVE Kennisdag 2024: Bedankt voor je komst!

Leuk je gezien en/of gesproken te hebben op de Corporatiegids LIVE Kennisdag 2024! Hopelijk ben je wat meer te weten gekomen over het verhogen van productiviteit met Microsoft Copilot. Wil je de presentatie nog eens terugkijken? Deze is hieronder te downloaden.
Download de presentatie

De toekomst van productiviteit: Into the drivers seat met Microsoft Copilot.

Op de CorporatieGids LIVE Kennisdag 2024 op 19 maart, hebben we het over efficiënt werken met Microsoft Copilot gehad. Tijdens de kennissessie zijn we ingegaan op de functionaliteiten van Microsoft Copilot en hoe dit jouw woningcorporatie kan helpen om slimmer te werken. De sessie richtte zich vooral op het verhogen van jouw productiviteit, het stroomlijnen van jouw werkprocessen en het besparen van tijd.

We kunnen ons voorstellen dat je overspoeld bent met informatie op de LIVE Kennisdag. Daarom nemen we graag de tijd om nog eens rustig met je in gesprek te gaan over de uitdagingen waar jij en de medewerkers binnen jouw corporatie tegenaan lopen. We komen graag eens bij je langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Stuur ons een mailtje of bel ons, dan zien we je snel!

Maak een afspraak

Meer weten over Microsoft Copilot of een compleet overzicht van onze IT oplossingen voor corporaties? Neem dan snel contact op!