Terug naar overzicht
Nieuws

Previder levert vernieuwde digitale werkplek voor de zorg

Previder levert vanaf vandaag in samenwerking met technologiepartners een nieuwe digitale werkplek voor zorgorganisaties. De nieuwe oplossing geeft zorgmedewerkers beschikking over alles wat ze nodig hebben vanuit één een overzichtelijk digitaal startportaal. Previder kan hierdoor met behulp van IT waarde toevoegen aan zorgverleners. De nieuwe digitale werkplek is vanaf vandaag in de lucht en is te zien tijdens een live-demonstratie op 17 maart aanstaande.
Digitale werkplek

Waarde toevoegen voor de zorg

De nieuwe oplossing komt voort uit de recentelijk aangekondigde samenwerking van Previder met a&m impact en Liquit. De oplossing sluit goed aan bij de focus die Previder heeft op de zorg. "Je wilt dat IT waarde toevoegt en geen bron van frustraties wordt. Dankzij een combinatie van verschillende technieken is onze digitale zorgwerkplek voor medewerkers snel te begrijpen en eenvoudig in gebruik. De werkplek is bedoeld om medewerkers meer tijd te geven voor hun zorgtaken", aldus Marco Vader, Product Manager bij Previder. "Er wordt immers veel van zorgmedewerkers gevraagd, daarom is het belangrijk dat zij zich niet druk hoeven te maken over de complexiteit van IT."

IT voor de Zorg

Digitale werkplek en sociaal intranet samen

Een tweede punt waarop de nieuwe digitale werkplek voor de zorg voorziet in een behoefte van zorgorganisaties, is een geavanceerd sociaal intranet en kennisportaal. Vader: "Wij zien dat bij zorgorganisaties interne communicatie steeds belangrijker wordt. Met de functionaliteiten van een sociaal intranet, stel je medewerkers in staat om kennis te delen, een dialoog aan te gaan en op aankondigingen te reageren. Je wilt dat medewerkers zich kunnen uiten op een platform, maar ook dat bijvoorbeeld veranderend beleid zichtbaar is. Dat klinkt eenvoudig, maar het betekent dat communicatie dus twee kanten op moet kunnen. Onze nieuwe oplossing maakt dat mogelijk."

Samenwerking

In de digitale zorgwerkplek werken meerdere technieken en partners met elkaar samen. Zo zijn bekende Microsoft- en Citrix-technologieën gecombineerd met bewezen oplossingen van onder meer Liquit en a&m Impact. In de rolverdeling is Previder de partij die alle technieken aan elkaar koppelt, beheert en waar nodig applicaties zelf host. Het resultaat is een digitale zorgwerkplek die niet alleen goed aansluit bij de zorgmarkt, maar ook berust op vertrouwde technologieën die zich alom hebben bewezen. Naast de techniek biedt Previder eerstelijnssupport en begeleiding van gebruikers.

Bekijk de live-demonstratie

De nieuwe digitale zorgwerkplek is officieel in de lucht met ingang van 24 februari 2021. Benieuwd hoe het er in de praktijk uitziet en hoe het werkt? Bekijk dan nu de live-demonstratie terug.

De nieuwe digitale zorgwerkplek

Onze digitale zorgwerkplek bundelt alles wat zorgmedewerkers nodig hebben op één plek. Zo behoud je overzicht, bespaar je tijd en voorkom je frustraties onder medewerkers.


Meer weten?
Lees hier alles over:
-IT oplossingen voor de zorg
-Digitale werkplek

Wil je direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken via info@previder.nl, op 088 - 332 3333, of via onze contactpagina.