Terug naar overzicht
Nieuws

Previder en a&m impact slaan handen ineen voor de zorg

IT-dienstverlener Previder en a&m impact, ontwikkelaar van digitale communicatiemiddelen, slaan de handen ineen. Beide organisaties zijn al jaren actief in de zorg en waren al geen onbekenden van elkaar. Nu bundelen ze hun kennis om hun diensten nog beter op de zorg te laten aansluiten. De focus van de samenwerking ligt in eerste instantie op het verbeteren van de digitale werkplekpropositie voor de zorg.
IT voor de Zorg

Samenwerking

Arno ten Hagen, directeur van a&m impact, is opgetogen over de nauwere samenwerking met Previder: "Wij maken al geruime tijd gebruik van diensten van Previder. We kennen Previder als een prettige en betrouwbare leverancier van IT-oplossingen. Net als wij heeft Previder een duidelijke focus op de zorg. Ik ben ervan overtuigd dat we met deze samenwerking onze bestaande oplossing voor de zorg nog verder kunnen laten groeien." Ook Tim Timmerman, directeur van Previder, is enthousiast over de samenwerking: “Het bundelen van onze technische expertise met de sociale intranetoplossing van a&m impact is iets waar zorgorganisaties van zullen profiteren."

Focus op de zorgwerkplek

Previder en a&m impact gaan de komende periode werken aan een verbeterde werkplekoplossing voor de zorg, aldus Ten Hagen. “Onze huidige toepassing is gebouwd door en voor zorgorganisaties. Een veelgehoorde wens is dat deze organisaties hun applicaties volledig geïntegreerd willen hebben in één platform. Ook het vertrouwen in de beveiliging van gegevens is een belangrijk argument voor zorgorganisaties. Previder kan ons in technisch opzicht helpen daarin een volgende stap te zetten." Timmerman bevestigt: “We zijn ervan overtuigd dat als je IT goed inricht, dit uiteindelijk kan bijdragen aan een betere zorgverlening. Simpelweg omdat data veiliger staat, applicaties sneller werken en medewerkers minder tijd kwijt zijn aan randzaken."

Digitale werkplek Digitale zorgwerkplek

Over a&m impact

Met een hecht en gedreven team ontwikkelt a&m impact innovatieve, gebruiksvriendelijke online communicatie oplossingen, zoals intranet platforms, mobiele apps en toegankelijke websites. De focus ligt op ouderzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ, maar ook ziekenhuizen maken graag gebruik van de diensten dit Doetinchemse bedrijf al sinds 1998 levert.

Over Previder

Previder is een Nederlandse managed service provider. Vanuit twee locaties in Nederland leveren we het gehele IT-fundament voor de zorg. Van (onder meer) een groot aantal zorgorganisaties, klinieken en leveranciers van zorgapplicaties. Previder levert betrouwbare cloudplatformen en digitale werkplekken om efficiënt en veilig te kunnen werken.

De nieuwe digitale zorgwerkplek

Onze digitale zorgwerkplek bundelt alles wat zorgmedewerkers nodig hebben op één plek. Zo behoud je overzicht, bespaar je tijd en voorkom je frustraties onder medewerkers.

Meer weten?
Lees hier alles over:
-IT oplossingen voor de zorg
-Digitale zorgwerkplek

Wil je direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken via info@previder.nl, op 088 - 332 3333, of via onze contactpagina.