Terug naar overzicht
Nieuws

Previder breidt portfolio uit met Database-as-a-Service

Stel je hoge eisen aan databases en business intelligence dan wil je gebruik maken van de beste technologie. Dankzij onze nieuwste dienst Database-as-a-Service (DBaaS) kun je met de Managed SQL-server van Previder zorgeloos en zonder hoge kosten starten met het bouwen aan je applicaties.
Onze datacenters

Database as a Service

In de markt zien wij veel softwareontwikkelaars worstelen met dezelfde problemen: hoge licentiekosten, veel tijd kwijt aan beheer en een statische omgeving die niet mee groeit met de organisatie. Het grote voordeel van het afnemen van DBaaS is dat alleen de database door de gebruiker beheerd wordt, en niet de overheadkosten van het aanschaffen en beheren van een server, besturingssysteem en bijkomende infrastructuur. Bij het afnemen van een Managed SQL-server, oftewel DBaaS, krijg je toegang tot de SQL Enterprise database en hoef je je geen zorgen te maken over de onderliggende infrastructuur.

Meer over Database as a Service

De voordelen op een rij:

  • DBaaS is een IT oplossing voor softwareontwikkelaars. De omgeving is volledig gemanaged, hierdoor heb je geen omkijken naar andere zaken.
  • Er zijn geen kosten voor het aanschaffen van hardware en het beheer. Bovendien is er geen overhead voor het beheren van de onderliggende infrastructuur.
  • Zeer hoge uptime garantie (99,95%) en gegevens worden beveiligd met geautomatiseerde back-ups .
  • De database(s) zijn uitstekend beveiligd en toegankelijk via een SSL encrypted verbinding.

Aan de slag met DBaaS

Meer weten?
Lees hier alles over:
-IT oplossingen voor de zakelijke markt
-IT oplossingen voor ontwikkelaars
-Cloud

Wil je direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken via info@previder.nl, op 088 - 332 3333, of via onze contactpagina.