Terug naar overzicht
Nieuws

Effectiviteit en productiviteit verhogen met Microsoft 365 Copilot

Wat kan Microsoft 365 Copilot voor jouw organisatie betekenen? Verhoog de effectiviteit en productiviteit van jouw organisatie.
Microsoft 365 Copilot

Wat is Microsoft 365 Copilot?

Microsoft Copilot is een AI-gedreven assistent die je binnen een organisatie kan helpen de productiviteit te verhogen, creativiteit te ontgrendelen, beter samen te werken en informatie beter te begrijpen. Copilot kan geïntegreerd worden in Microsoft 365-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Teams.

Wat kost Microsoft 365 Copilot en hoe kun je er gebruik van maken?

Lees meer over de kosten op onze dienstenpagina over Copilot.

Is jouw organisatie klaar voor Microsoft 365 Copilot?

Op het gebied van efficiëntie, creativiteit en productiviteit kan Copilot veel voor organisaties betekenen. Organisaties die AI slim inzetten, kunnen daar concurrentievoordeel mee behalen. Echter is het belangrijk om goed na te denken over de implementatie en het gebruik van Copilot binnen de bedrijfsmuren. Hoe zit het met de security- en compliancy-regels? Met rolgebaseerde toegang? Naleving van wet- en regelgeving in jouw branche? Copilot kan zeker veilig gebruikt worden, maar dan moet er wel goed over de implementatie en het gebruik nagedacht worden. Daar helpen onze consultants je graag bij!

Neem contact met ons op over Microsoft 365 Copilot

Vul het formulier in, laat ons weten wat jij over Microsoft 365 Copilot wil weten en we komen spoedig terug op jouw vraag.