Terug naar overzicht
Nieuws

Forse en kosteloze performanceverhoging Previder IaaS

Previder heeft de IOPS rates voor het IaaS-platform aanzienlijk verhoogd, zonder dat gebruikers daar meer voor gaan betalen. Voor klanten die de Previder IaaS-variant Express gebruiken, stijgt de waarde van 1.000 naar 5.000 IOPS. Performance- en Premium-klanten zien hun IOPS rate omhoog gaan van 6.000 naar 20.000. Daarmee biedt Previder meer dan ooit een concurrerende prijs-prestatieverhouding en loopt voorop in de markt. 
IaaS

Wat zijn IOPS? 

IOPS (Input/Output Operaties Per Seconde) is een graadmeter voor de prestaties van opslagmedia zoals harde schijven. Hoe hoger het aantal IOPS, hoe sneller gegevens kunnen worden verwerkt. Met de beslissing om de IOPS rates te verhogen speelt Previder in op een toenemende vraag vanuit de markt. Organisaties willen namelijk steeds meer zware toepassingen hosten en daarmee worden steeds hogere eisen gesteld aan de verwerkingssnelheid van het hostingplatform. Met name bij databasetoepassingen zullen de nieuwe IOPS rates zorgen voor een aanmerkelijke tijdwinst.  

Bedrijfskritische applicaties 

Het Previder IaaS-platform is ontworpen voor het hosten van bedrijfskritische toepassingen waarbij performance van essentieel belang is. Het platform wordt continu doorontwikkeld en uitgerust met de nieuwste hardware. Tegen deze achtergrond kan het verhogen van de IOPS rates worden gezien als een logische upgrade, die dus kosteloos wordt aangeboden aan zowel bestaande als nieuwe klanten.  

Meer weten over Previder IaaS? Lees hier meer of maak direct een account aan.

Meer weten?
Lees hier alles over:
-IT oplossingen voor de zakelijke markt
-Cloud
-Infrastructure as a Service
-Previder Portal

Wil je direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken via info@previder.nl, op 088 - 332 3333, of via onze contactpagina.