Terug naar overzicht
Nieuws

Dit zijn onze meest bekeken artikelen van het jaar

We naderen het eind van 2020, een jaar dat de geschiedenisboeken in zal gaan als het jaar waarin corona ons volledig in z'n greep had. Daardoor bleek ook het belang van IT nog nooit zo groot te zijn als nu. Thuiswerken werd en ís de nieuwe norm en zo Zoomen en Teamen we er al maanden op los. Die impact van corona is ook terug te zien in onze lijst van meest bekeken artikelen van het jaar.
Kennisbank

Hoe organiseer je een digitale brainstorm op afstand?

We kunnen de coronacrisis niet meer zien als een tijdelijke onderbreking van de normale werkzaamheden. Ook de komende periode moeten we vanuit huis werken. Dit vraagt om andere manieren van samenwerken en dus ook een andere manier van brainstormen. Maar hoe doe je dat? Hoe bewaak je de voortgang? En hoe kom je tot een goed resultaat? In dit blog helpen je op weg met 3 stappen.

Lees hier het gehele artikel.

Video: Previder faciliteert Huuskes met slimme IT

Huuskes kan dankzij IT van Previder elke dag 50.000 verse maaltijden bezorgen. Daarbij is continuïteit van essentieel belang, want "het is onmogelijk om een dag niet te leveren." Wij gingen op bezoek bij het familiebedrijf om te kijken hoe dat zit.

Bekijk hier de gehele video.

Effectief thuiswerken

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig en als Managed Service Provider zien wij dat er bij veel bedrijven veel mensen thuis aan het werk zijn. In plaats van (korte) overlegmomenten met collega's op kantoor of met externen, is het nu de uitdaging om dit remote te organiseren en te zorgen dat je medewerkers effectiever kunnen samenwerken. Om dit te ondersteunen schreven we onderstaande artikelen die goed gelezen werden.

Privacy Shield geschrapt: hoe, waarom en wat nu?

Op 16 juli heeft het Hof van Justitie van de Europese Unie de veelbesproken overeenkomst EU-VS Privacy Shield ongeldig verklaard. Daarmee is nog eens onderstreept wat Europese experts al jaren beweren: organisaties die kiezen voor optimale privacy- en dataveiligheid, doen er verstandig aan om te kiezen voor Europese cloudaanbieders.

Lees hier het artikel.

Video: Black Building Test

Tijdens een zogenoemde Black Building Test testen we, in gecontroleerde omstandigheden, de werking van de noodstroomvoorziening van onze datacenters. Zo kunnen we garanderen dat alle systemen gewoon door blijven draaien, ook wanneer er geen netstroom is. Dat is best een indrukwekkend moment en dat is te zien in deze video.

Bekijk hier de video.


Meer weten?
Lees hier alles over:
-IT oplossingen voor de zakelijke markt
-IT security
-Digitale werkplek

Wil je direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken via info@previder.nl, op 088 - 332 3333, of via onze contactpagina.