Terug naar overzicht
Nieuws

Citrix beloont Previder met Platinum Solution Advisor-status

Citrix, wereldwijd toonaangevend in virtualisatie en digital workspaces, kent de hoogste status toe aan Previder. Vanaf nu is Previder gepromoveerd tot Platinum Solution Advisor van Citrix-diensten. Hiermee treedt Previder toe tot een zeer select groepje Citrix solution advisors met dezelfde status.
Digitale werkplek
Citrix

Previder-directeur Tim Timmerman is trots op de verworven status. "Wij investeren veel in de kennis van onze medewerkers. Dat is nodig om klanten te voorzien van de beste cloud- en werkplekoplossingen. Deze Platinum-status zegt veel over onze expertise en de manier waarop we klanten ondersteunen. Het voelt ook als een beloning voor de inspanningen van onze medewerkers."

Digitale werkplek

Alla Khoruzha, Partner Account Manager bij Citrix, benadrukt dat Previder de Platinum- status absoluut verdient: "Wij zien Previder als een belangrijke kennispartij bij het migreren van organisaties naar moderne IT-omgevingen. Daarnaast speelt Previder voor ons een belangrijke rol in het bouwen en managen van digitale werkplekken." Richard van den Oudenalder, Senior Service Provider Manager bij Citrix, voegt toe: ”Dit was een logische groeistap naast de al bestaande hoogste Citrix Service Provider-status.”

Previder is al ruim 10 jaar een erkend expert op Citrix-gebied. Wil je meer weten over de Citrix-oplossingen die wij inzetten voor onze klanten? Neem gerust contact met ons op!

Meer weten?
Lees hier alles over:
-IT oplossingen voor de zakelijke markt
-Digitale werkplek
-Cloud

Wil je direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken via info@previder.nl, op 088 - 332 3333, of via onze contactpagina.