Woningcorporatie IT

Event

Lunch & Learn voor woningcorporaties: Datagedreven werken

Terug naar overzicht
Locatie

Online via Microsoft Teams

Datum

10 mei 2022
12:00 - 13:00 uur

Thema

Slim samenwerken

Niveau

Business & IT

De datagedreven woningcorporatie

In samenwerking met Winvision
Dinsdag 10 mei, 12:00-13:00, Online (Teams)

Heeft jouw woningcorporatie de ambitie om meer te gaan doen met data? Wanneer je data slim inzet, kun je daar veel waarde uit halen voor je corporatie. Druk bijvoorbeeld de onderhoudskosten en verhoog de klanttevredenheid door, in plaats van reactief, preventief om te gaan met onderhoud. Of maak het proces van aansluitend verhuren efficiënter met voorspellende informatie. Dat klinkt misschien mooi, maar hoe zet je nou daadwerkelijk die eerste stappen naar het worden van een datagedreven woningcorporatie? Dat kom je te weten tijdens deze gratis Lunch & Learn.

IT voor Corporaties

Inhoud

  • Wat is datagedreven werken?
  • Hoe maak je van veel data daadwerkelijk waardevolle informatie?
  • Praktijkvoorbeelden voor datagedreven woningcorporaties.
  • De 5 stappen kun jij morgen al kunt zetten om datagedreven te werken.

Sprekers

De ervaren dataconsultants Joep Grosveld en Marthe Doornbos van Winvision lichten toe hoe je op operationeel vlak data slim in kunt zetten. Ze maken het concreet met voorbeelden. Ook vertellen Joep en Marthe over het belang van de datageletterdheid in je organisatie. Vervolgens gaan ze in op de stappen die jij morgen al kunt zetten om datagedreven te gaan werken. Arjan van Dijk van Previder Corporaties opent deze Lunch & Learn en kan jouw vragen beantwoorden over de technische basis die je op orde moet hebben, voordat je een succesvolle datagedreven corporatie kunt worden.

Ervaring uit de praktijk

Previder Corporaties en Winvision hebben gezamenlijk jarenlang veel kennis en ervaring opgedaan in de woningcorporatiemarkt. Bijvoorbeeld bij deltaWonen, waar Previder Corporaties & Winvision gezamenlijk optrekken om de corporatie met IT verder te helpen. De lunch & learn speelt in op de uitdagingen die we nu zien bij woningcorporaties. Met onze interactieve setting zorgen we ervoor dat je van elkaar kunt leren. Dus leer van je collega’s en schrijf je in!

Meld je aan

Je kunt je direct inschrijven voor deze online Lunch & Learn via onderstaand formulier. Heb je vragen over het event? Neem contact op met Arjan van Dijk.

Spreker
Joep Grosveld, Winvision
Spreker
Marthe Doornbos, Winvision

Meld je aan via het formulier

Je ontvang via e-mail de bevestiging van je inschrijving en de link voor deelname aan het online evenement.