Update internetbrowser

In dit artikel kun je lezen hoe je de internetbrowser update. Hieronder lees je de instructie voor Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari en Internet Explorer.

Updaten Google Chrome
1. Open Chrome op je computer.
2. Klik op de "Opties"
3. Wanneer er een update beschikbaar is, heeft het pictogram één van de volgende kleuren:

Groen: Er is minder dan twee dagen geleden een update uitgebracht.
Oranje: Er is ongeveer vier dagen geleden een update uitgebracht.
Rood: Er is ten minste één week geleden een update uitgebracht.

4. Klik op "Help"
5. Klik op "Over Google Chrome"