Selfservice Password reset

Met de Selfservice Password reset tool kan jij je eigen wachtwoord wijzigen, resetten en account ontgrendelen.

Om gebruik te kunnen maken van deze tool, dien je eenmalig je telefoonnummer te registreren voor authenticatie. Met een correct telefoonnummer ben je het best beveiligd tegen het verlies van toegang tot je account. Belangrijk is dat je de tijd neemt om te zorgen dat het telefoonnummer juist staat ingesteld. Hoe je dat kan doen lees je hieronder.

Wat heb je nodig?

• Gebruikersnaam
  • Huidige wachtwoord
  • Mobiel nummer en telefoon

Hoe kan ik me registreren?

1. Ga naar Selfservice Password reset tool.

2. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in.

3. Klik op 'Aanmelden'.

4. Voer je telefoonnummer in. Let op: Laat de 0 achterwege en start met 6.

5. Klik op 'Volgende'.

6. Je krijgt een scherm dat je je telefoonnummer hebt geregistreerd.

7. Je kan je wachtwoord wijzigen via de link 'Nu wijzigen' om te testen of je een sms ontvangt met One Time Passcode.