Hoe ontvang en installeer ik de security updates?

Wanneer Microsoft een security update beschikbaar stelt, dan kan die op de gebruikelijke manier geïnstalleerd worden. Na aanschaf van ESUs kun je de bijbehorende updates downloaden en installeren via Windows Update of Windows Server Update Services (WSUS), net als reguliere updates. Het enige verschil is dat de te updaten server moet beschikken over een geldige ESU key voordat de update gedownload en geïnstalleerd kan worden.

Als je zelf het beheer doet, dan kun je de huidige tools of processen blijven gebruiken. Bij door Previder beheerde servers worden updates door Previder geïnstalleerd.