Restoren naar andere PC

Er zijn situaties denkbaar waarbij het nodig is om naar een andere PC een restore te doen dan naar de PC waarop de backupclient draait. De procedure hiervoor is als volgt:

• Stop de "Backup Service Controller" service op de machine waarop de Backup Manager draait.
  • Installeer de Backup Manager op een nieuwe server met dezelfde credentials en encryptie sleutel.
  • Restore de data die u nodig heeft.
  • Verwijder de Backup Manager op de machine waarop u de restore heeft uitgevoerd.
  • Start de "Backup Service Controller" service op de machine waarop de backups uitgevoerd moeten worden