Proces BackupFP.exe blijft hangen op AVG bestand

Sommige klanten melden dat het proces BackupFP.exe blijft hangen wanneer het volgende bestand gebackupped wordt: "C:\\ProgramData\\AVG2012\\log\\avgcore.log.3.ui.s-e”. IASO heeft aangegeven dat dit een probleem is in deze versie van AVG. Recente versies van AVG hebben dit probleem niet. Daarnaast geeft IASO aan dat zij recent geen wijzigingen hebben aangebracht in hun software die voor dergelijke problemen kunnen zorgen.

Een oplossing voor dit probleem is het pad "C:\\ProgramData\\AVG2012\\" uitsluiten van de backup.