Download en installatie Backup Manager

Via deze pagina op de website van Solarwinds download je de laatste versie van de Backup Manager. Klik hier om de software te downloaden. Wanneer je de installatiebestanden gedownload hebt, start je deze op. Je ziet onderstaand scherm:

Selecteer in dit scherm de taal waarin je de installatie wilt vervolgen en waarin je de Backup Manager geïnstalleerd wilt hebben. Klik vervolgens op 'Next'.

Vul bij 'Device name' de device name in die je van Previder of je partner hebt ontvangen. Vul ook het daarbij behorende wachtwoord in.
Klik vervolgens op 'Next'.

Je gebruikersnaam en wachtwoord worden momenteel gecontroleerd.

Vul een eigen wachtwoord in waarmee je bestanden versleuteld worden. Om veiligheidsredenen is het verstandig om voor een sterk wachtwoord te kiezen. Wanneer je op 'Next' klikt wordt de Backup Manager gestart.