Backup Manager start niet

Soms komt het voor dat de Backup Manager niet gestart kan worden. In de taskmanager draait het proces "BackupManager.exe" wel maar de cliënt start niet zichtbaar op. Voor dit probleem zijn een aantal mogelijke oplossingen:

Oplossing 1: Client uitschakelen -> Stop de "Backup Service Controller" -> cliënt opstarten. Op dit moment haalt de cliënt de back-upverbinding opnieuw op.

Oplossing 2: Ga naar C:\\ProgramData\\IASO\\Backup Manager (verborgen map). “Backup Manager” hernoemen. Op het moment dat u de cliënt start wordt er een nieuwe map aangemaakt bij het starten van de applicatie met de nieuwe gegevens van de server. LET OP: De inloggegevens en encryptiecode zijn mogelijk nodig. Het pad naar de verborgen map is binnen XP anders; C:\\Documents and Settings\\All Users\\Application Data\\IASO

Oplossing 3: Client volledig verwijderen en opnieuw downloaden www.iaso.com\\downloads en opnieuw installeren. LET OP: De inloggegevens en encryptie code zijn nodig.