Terug naar overzicht

Op de hoogte van storingen

Op de hoogte

Om onze datacenters draaiende te houden en om onze uptimes te kunnen garanderen zullen wij soms onderhoud moeten plegen. Dit onderhoud wordt uitgevoerd door Previder of door onze toeleveranciers.
Voor jou is het van belang dat je hiervan op de hoogte bent zodat je zo nodig maatregelen kunt nemen.
Op de hoofdpagina van onze supportsite zie je een kopje 'Werkzaamheden & Storingen'. Via "Actuele meldingen" kom je terecht op https://status.previder.com. Op deze pagina vind je onder "Openstaande meldingen" de openstaande storingen. Onder "Gepland onderhoud" worden werkzaamheden aangekondigd.

Om op de hoogte te blijven van de geplande werkzaamheden en eventuele verstoringen kun je e-mail-alerts ontvangen. Je kunt je inschrijven op deze alerts door op deze link te klikken.
Je kunt hier de categorieën kiezen waarvan je op de hoogte gehouden wilt worden en een e-mail adres achterlaten waarop je de alerts ontvangt.
Wij proberen je zo tijdig mogelijk te informeren over ingeplande werkzaamheden en we doen ons best om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden tijdens lopende storingen.
Tevens is het mogelijk om een mobiel nummer op te geven. Bij storingen word je dan via SMS op de hoogte gebracht. Let wel, je ontvangt in geval van storing alleen de initiële melding per SMS. Eventuele updates worden alleen per e-mail verstrekt.