Yes, jouw domeinnaam is nog beschikbaar!

We helpen je graag om snel en eenvoudig je domein vast te leggen. Dit kun je doen in ons Previder portal. Volg de volgende stappen om je bestelling af te ronden.

Stap 1:

Maak een Previder account aan

Ben je nog geen klant van Previder? Maak dan een account aan in ons Previder Portal. Nadat wij jouw gegevens hebben geverifieerd kun je meteen inloggen in de Previder Portal.

Stap 2:

Registreer je domeinnaam

Je domeinnaam wordt realtime geregistreerd op jouw naam. Zo ben je verzekerd dat niemand er met jouw domeinnaam vandoor gaat. Ook kun je in het portal direct een bijpassend SSL certificaat aanvragen voor je nieuwe domein.

Stap 3: (optioneel)

Regel je webhosting bij Previder

Wil jij je website ook door Previder laten hosten? Ook dat kun je regelen via de Previder Portal. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende opties. Voor websites met een hoge workload adviseren wij om vooraf contact op te nemen. Dan helpen wij je graag verder.

De voordelen van je domein bij Previder

Eenvoudig zelf regelen

Wij vinden dat je voor kleine eenvoudige zaken zelf kunt regelen. Met de self-service Previder Portal beheer je heel eenvoudig zelf je domein en DNS. Zo ben jij snel geholpen en houden wij tijd over om je verder te helpen met complexere zaken.

Gratis DNS SEC Beveiliging

Bij Previder bent je verzekerd van gratis domeinbeveiliging met behulp van DNSSEC. Hierdoor is de omzetting van een domeinnaam naar een IP-adres beveiligd. DNSSEC zorgt namelijk voor een digitale handtekening van je DNS records. Zo kan de aanvrager controleren of het DNS authentiek is. Het “spoofen” van DNS of cache-poisoning is hierdoor niet meer mogelijk.

Voordelig en veelzijdig

Previder beschikt zelf over meerdere datacenters in Nederland. Veel grote hosting organisaties hebben hun omgeving ook bij ons draaien. Wanneer je liever geen tussen persoon wilt, maar rechtstreeks bij ons je omgeving wilt regelen kan dat. Je regelt bij ons al een .nl-domein voor € 1,- per maand.

Additionele opties om te overwegen.

.nl Control

Krijg controle over je domeinnaam en voorkom dat een domein per ongeluk verhuisd wordt of door kwaadwillenden wordt misbruikt. Met .nl Control heb je direct inzicht als er iets veranderd in je domein.

Domeinbewakingservice

Het beschermen van je domein of merk is een lastige taak om continu zelf mee bezig te zijn. Met onze domein bewakingsservice krijg volledig inzage in potentieel misbruik van je merk of domeinnaam.

Hostinggemak

Wil je graag aan de slag met een website? We hebben het mogelijk gemaakt om één click een CMS systeem te installeren o.a. WordPress, Joomla of Magento.