BLOM Opleidingen

Vernieuwende IT-omgeving op locatie en Remote beheer

Afgezien van de hoofdvestiging in Hengelo beschikt de organisatie over 14 (cursus) locaties verspreid over heel Nederland. Naast traditionele scholing − onder meer gericht op het behalen van het heftruckcertificaat − biedt BLOM diverse E-learningopleidingen, ook op het gebied van VCA.
Terug naar overzicht

Een moderne werkplek voor BLOM opleidingen

Tot voor kort bestond werd het hart van de automatisering van BLOM Opleidingen gevormd door drie verschillende servers van verschillende leeftijden: een fileserver, een terminalserver en een applicatieserver. Tobi Brinkman, hoofd automatisering en applicatiebeheerder, legt uit waarom deze situatie op een bepaald moment niet meer voldeed:

"Die servers waren verouderd, ze waren echt aan vervanging toe. Daarom hebben we drie partijen, waaronder Previder, gevraagd om ons een goed alternatief voor te leggen. Daarbij hebben we twee mogelijkheden opengelaten: alles lokaal, net als nu, of een cloudoplossing."

Digitale werkplek

"Ze denken mee en komen regelmatig met bruikbare suggesties."

Tobi Brinkman - Hoofd Automatisering en Applicatiebeheerder

Waarom de keuze voor Previder?

De keuze viel op Previder, aldus Tobi: "We hadden het gevoel dat zij het best bij ons pasten, en ze kwamen ook met een goede prijs. Verder vind ik het een voordeel dat ze hier in de buurt zitten. Ik heb slechte ervaringen met mensen die van ver moeten komen. Wat ons ook bevalt, is dat ze Heutink ICT als zusterbedrijf hebben. Dat betekent dat ze de educatieve wereld goed kennen. En we hebben bij Previder nu alles in één hand gelegd, ik heb voor alles één aanspreekpunt. Dat vind ik makkelijk."

Oplossingen bij BLOM Opleidingen

Digitale Werkplek

Previder heeft IT op locatie en Remote Werkplekken voor BLOM Opleidingen gerealiseerd.

Meer over Digitale Werkplek