Maak kennis met Arno Witvliet | CEO Odin Groep

"Ook al ben ik geen vreemde in de IT wereld, ik vind het toch een hele eer om na maar liefst 33 jaar het roer over te nemen van Hans Lesscher". Een mooie uitspraak van Arno Witvliet, de nieuwe CEO van Odin Groep. In dit artikel stelt Arno zichzelf graag aan je voor en deelt hij zijn toekomstvisie met je. 

Samen bouwen aan onze dienstverlening

Inmiddels ben ik alweer een aantal maanden aan de slag als CEO van Odin Groep. En ook al ben ik geen vreemde in de IT-wereld, ik vind het toch een hele eer om na maar liefst 33 jaar het roer over te nemen van Hans Lesscher. Ik bewonder zijn ondernemerschap en ambities, waarmee hij Odin Groep heeft gemaakt tot wat het nu is; één van de grootste IT-bedrijven van Nederland. Het inspireert me om verder te bouwen aan dit prachtige bedrijf. De sterke marktpositie van Odin Groep, maar ook van Previder, is een uitstekende basis hiervoor.

Toekomstbestendig met nieuw elan

Na een warm welkom, veel kennismakingsgesprekken en het leren kennen van de organisatie en bedrijven, is het tijd om mijn blik op de toekomst te richten. Samen met de Raad van Commissarissen en de directies van Previder en Heutink ICT, hebben we de lijnen uitgezet voor de toekomst. Om zo Odin Groep, én de bedrijven, toekomstbestendig te maken. Voortbouwend op de kernwaarden van de onderneming. En met een blijvend scherp oog voor de behoeften van jou als klant.

De IT-wereld ontwikkelt zich razendsnel. Dat schept steeds nieuwe kansen om onze klanten te helpen technologie toe te passen in hun bedrijfsvoering. Dit vraagt van ons, dat we ons steeds blijven ontwikkelen als vertrouwde adviseur en zo voor jou relevant te blijven als IT-partner. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, hebben we de Previder-organisatie opnieuw ingericht. Voortaan vallen de afdelingen sales en marketing van Previder onder een commercieel directeur. Per 1 maart is Rinse Tamsma benoemd als Chief Revenue Officer van Odin Groep en als commercieel directeur van Previder. Daarnaast zijn oudgedienden Jurjen Kothman en Remko Francken respectievelijk benoemd tot Directeur Managed Services en Directeur Professional Services en Consulting.

Aan de slag!

De lijnen zijn uitgezet en als voorheen zetten we met z'n allen de schouders eronder. Blijf ons feedback geven, want zo kunnen we onze dienstverlening steeds blijven verbeteren.