CorporatiePlein 2022: Bedankt voor je komst

Leuk je gezien en/of gesproken te hebben op CorporatiePlein 2022! Hopelijk ben je wat meer te weten gekomen over onze digitale corporatiewerkplek, het overal veilig werken en hoe dit er in de praktijk bij Welbions aan toe gaat.
IT voor Corporaties
Header

De werkplek van én voor de medewerker

Op CorporatiePlein 2022 lieten we, samen met Welbions en Winvision, zien wat het resultaat is als je de digitale corporatiewerkplek neerzet vanuit de behoeften van de medewerkers. De techniek moet immers voor hen werken, zodat hun werk niet alleen efficiënter maar ook leuker wordt. Het neerzetten van de techniek is echter stap één. Samen lieten wij zien hoe belangrijk de adoptie van de werkplek is. Pas wanneer corporatiemedewerkers er - op een veilige manier - het maximale uit kunnen halen, is de nieuwe werkplek succesvol.

Hoe fijn en efficiënt werken de medewerkers bij jouw corporatie?

We kunnen ons voorstellen dat je overspoeld bent met informatie op CorporatiePlein. Daarom nemen we graag de tijd om nog eens rustig met je in gesprek te gaan over de uitdagingen waar jij en de medewerkers binnen jouw corporatie tegenaan lopen rondom de werkplek en veiligheid. We komen graag eens bij je langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Stuur ons een mailtje of bel ons, dan zien we je snel!

Arjan van Dijk | Stuur een e-mail | Bel: 0654225739
Thomas Rombout | Stuur een e-mail | Bel: 0622229563
Thomas de Ruiter | Stuur een e-mail | Bel: 0650809282

IT voor corporaties

Onze belofte aan jouw corporatie

  • Een betrouwbaar IT-fundament dat medewerkers altijd en overal faciliteert, met een heldere cloudstrategie die past bij jouw corporatie en de flexibiliteit biedt voor de toekomst.
  • Een slimme digitale corporatiewerkplek die ingericht is op basis van de behoeften van je medewerkers. Applicaties en documenten waarmee jouw woningcorporatie werkt, worden samengebracht op één plek.
  • Verhoogde productiviteit onder medewerkers door processen te automatiseren en te vereenvoudigen.
  • Veilig werken in gezamenlijke informatiesystemen, ook met derden, volgens de BIC3.0-richtlijnen. Beschikbaarheid, veiligheid en integriteit van je (privacygevoelige) data is bij Previder Corporaties gegarandeerd.
  • Slimmer sturen op basis van data en nieuwe informatie.

Infographic: hoe herken je een phishing-email?

Als het goed is, heb je op CorporatiePlein tevens een fysieke versie van onze phishing-infographic gekregen. Hierop staan alle alarmsignalen waaraan je een phishing-email kunt herkennen. Phishing is namelijk één van de meest gebruikte methoden waarmee hackers toegang krijgen tot bedrijfsdata. Het werkt eigenlijk heel simpel: medewerkers krijgen een officieel ogende e-mail van een bekende of vertrouwde organisatie, vaak met een link of een bestand dat ze moeten openen. Deze e-mails zijn lastig van echt te onderscheiden, waardoor medewerkers vaak op de link of de bijlage klikken. Op die manier wordt er schadelijke software op het device van de medewerker gedownload.

De infographic helpt medewerkers bewust te zijn van dit gevaar en helpt hen phishing-emails te herkennen. Verspreid de digitale infographic binnen je organisatie om meer awareness voor deze veelgebruikte methode van cybercriminelen te creëren. Download de digitale versie met behulp van onderstaand formulier.

Download de infographic