Terug naar overzicht
Nieuws

Samenvoeging met zusterorganisatie Winvision versterkt dienstverlening en strategie Previder

Per 1 september 2023 is Winvision samengevoegd met Previder. Met deze stap worden de krachten van Winvision en Previder gebundeld.
Over Previder

Winvision samengevoegd met Previder

Per 1 september 2023 is Winvision samengevoegd met Previder. Zowel Winvision als Previder zijn onderdeel van Odin Groep, die ervoor zorgt dat miljoenen mensen dagelijks effectief kunnen werken met IT-diensten die door ons ontwikkeld, gemanaged of gehost worden.

Met deze stap worden de krachten gebundeld en de strategie van Previder versterkt. Met onder andere de aanvullende expertise vanuit Winvision op het gebied van IT-adoptie en datagedreven werken, kunnen we samen - onder de naam van Previder - de zakelijke markt, de zorg en woningcorporaties nog beter van dienst zijn.

Over Winvision

Winvision wil weten wat mensen beweegt. Wat klanten beweegt. En daar de beste ICT-oplossingen op basis van het Microsoft-platform bij bieden. Winvision gelooft dat die oplossingen alleen in samenwerking ontstaan. Daarin is zij de inspirerende, strategische partner. Met een scherp oog voor ontwikkelingen in markt en technologie, innovatie én menselijke verandering. Samen zorgen ze ervoor dat die oplossingen onderdeel worden van de dagelijkse praktijk en dat medewerkers het maximale uit deze nieuwe technologie kunnen halen. Zo krijgen klanten een blijvende voorsprong in hun digitale transformatie.

Over Previder

Met ruim 300 IT-specialisten en vanuit eigen 100% Nederlandse datacenters, levert Previder het gehele IT-fundament voor organisaties. Van digitale werkplekken met end-user support tot aan het managen van complexe cloudomgevingen. Naast managed service provider is Previder strategisch partner en kennisleverancier. Zij zetten de juiste IT-specialist op de juiste plek en staan 24/7 klaar om jouw organisatie te helpen met IT-vragen. Om klanten als strategisch IT-partner optimaal van dienst te zijn, is Previder verdeeld in meerdere business units met een specifieke marktfocus. Vergaande IT-kennis en kennis van specifieke branches komen samen in de business units Previder Zakelijk, Previder Zorg, Previder Corporaties en Previder Professional Services.

Over Odin Groep

Odin Groep is een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Met de drie bedrijven Previder, Heutink ICT en Winvision wordt er gezorgd voor tienduizenden online werkplekken, IT-omgevingen, websites en online portalen. Met informatietechnologie als verbindende kracht stellen deze Odin-bedrijven klanten en elkaar in staat om blijvend te excelleren.