Terug naar overzicht
Nieuws

Previder geselecteerd als Premier Partner van VMware by Broadcom

Onlangs is VMware overgenomen door Broadcom, wat veranderingen met zich meebrengt. Eerder vermeldden we al dat het voor onze klanten geen impact heeft, maar nu kunnen we tevens vermelden dat we geselecteerd zijn als Premier Partner (VCSP).

Onlangs is VMware overgenomen door Broadcom. We lieten jullie eerder al weten dat dit geen impact heeft op de dienstverlening die klanten van Previder gewend zijn. De continuïteit blijft gegarandeerd en we bieden dezelfde kwaliteit virtualisatietechnologie aan voor dezelfde prijs.

Previder geselecteerd als Premier Partner door VMware by Broadcom

Op de achtergrond is Broadcom aan de slag gegaan met het selecteren van partners. Ondertussen zijn we verheugd te kunnen vermelden dat Previder geselecteerd is als één van de vijftien Premier Partners in Nederland. Als VMware Cloud Services Provider (VCSP) maken we deel uit van het partnerprogramma en hebben we een goede samenwerking met Broadcom.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan we je uiteraard graag te woord. Neem contact op met je accountmanager of bekijk de mogelijkheden op onze contactpagina.