Terug naar overzicht
Nieuws

Previder genomineerd voor Computable Award als Serviceleverancier van het jaar

De algemene jury van de Computable Awards 2018 heeft Previder genomineerd als Serviceleverancier van het Jaar. Volgens de jury onderscheidt Previder zich op een aantal belangrijke punten van andere IaaS-aanbieders. Zo is ons IaaS-platform ontworpen voor het hosten van bedrijfskritische applicaties. Dat vertaalt zich in een uitstekende performance en een sterk service level agreement.
IaaS
Serviceleverancier

Hieronder de motivatie van de jury:

Kwaliteit staat voorop in de dienstverlening van Previder en daar weten klanten Previder om te waarderen. Waar veel andere cloudleveranciers vechten om een lage prijs, onderscheid Previder zich door een uitmuntende dienstverlening. Previder legt in zijn dienstverlening veel nadruk op persoonlijke dienstverlening vanuit een proactief adviserende rol. Dit blijkt ook uit de opmerkingen van klanten. Klanten en partners roemen Previder en zijn medewerkers onder andere om de technische kennis, betrouwbare dienstverlening en het bewaren van overzicht bij grote projecten. Dit blijkt ook uit de quotes: “Previder is een betrouwbare partner die tegen aanvaardbare kosten veel kwaliteit levert” en “Zeer tevreden, nooit een verstoring, altijd een glimlach”.

Op dinsdag 30 oktober 2018 worden de Computable Awards uitgereikt. De winnaars worden bepaald door een onafhankelijke jury en de lezers van Computable.

Meer weten?
Lees hier alles over:
-IT oplossingen voor de zakelijke markt
-IT security
-Digitale werkplek

Wil je direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken via info@previder.nl, op 088 - 332 3333, of via onze contactpagina.