Terug naar overzicht
Nieuws

Previder gekoppeld aan ZorgMail

Previder is vanaf nu aangesloten op de grootste zorgcommunity van Nederland: het landelijke ZorgMail netwerk. Dankzij de koppeling kunnen klanten van Previder altijd en veilig communiceren met andere zorgaanbieders. ZorgMail wordt door ruim 90% van alle zorgaanbieders gebruikt voor elektronische uitwisseling van vertrouwelijke persoonsgegevens en is daardoor een belangrijke schakel tussen zorgverleners in de gezondheidszorg.
IT voor de Zorg
Zorgmail gekoppeld

ZorgMail

Alle klanten van ZorgMail vormen samen de ZorgMail Community. Met ZorgMail is het mogelijk om zowel binnen als buiten de ZorgMail Community op een beveiligde wijze met iedereen te communiceren. Klanten van Previder zijn vanaf nu sneller aangehaakt bij de Zorgmail community. Door de vele zorgklanten van Previder is deze stap een logische keuze.

Klanten van Previder kunnen via Werkplek Online of via een eigen mailserver aangesloten worden. In de zogeheten ZorgMail Wizard kunnen klanten aangeven dat zij klant zijn bij Previder en kiezen voor een abonnement ZorgMail Safe Relay.

Digitale werkplek

Over ZorgMail:

ZorgMail is een landelijke beveiligde berichtendienst met ruim 14.000 aangesloten organisaties, 250 gekoppelde informatiesystemen, 40.000 mailboxen en ruim 100 miljoen berichten per jaar. Alle huisartsen, veel jeugdartsen, bijna alle ziekenhuizen en talrijke andere aanbieders maken al jarenlang dagelijks gebruik van ZorgMail. Voor veel gemeenten is de keuze voor ZorgMail met het directe gemak van deze grote community en het ZorgMail Adresboek dan ook een logische stap.

Meer weten?
Lees hier alles over:
-IT oplossingen voor de zorg
-IT security
-Digitale werkplek

Wil je direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken via info@previder.nl, op 088 - 332 3333, of via onze contactpagina.