Terug naar overzicht
Nieuws

Previder en andere Twentse securityspecialisten onderdeel van landelijk Digital Trust Center

Previder en specialisten van Demcon, Boessenkool, Hollander Techniek en The Cyber Partners slaan de handen ineen om het mkb te helpen aan een veilige IT-omgeving. De 5 bedrijven organiseren onder andere workshops in kader van het Digital Trust Center, een project van de rijksdienst voor Ondernemend Nederland.
IT Security
Digital trust center

Veilig digitaal ondernemen en het vergroten van weerbaarheid van het bedrijfsleven, dat zijn de doelen van het Digital Trust Center (DTC). De Twentse ondernemingen slaan hun handen ineen om dit project te steunen en delen hun kennis aan andere organisaties op het gebied van cybersecurity. “Als IT-organisatie kennen we de fijne kneepjes van het vak. We delen die kennis graag met organisaties die deze niet in huis hebben”, aldus Jeroen Renard, Security Officer van Previder.

Evelien Bras van The Cyber Partners geeft aan dat de ervaringen worden gedeeld binnen workshops, waar ook andere organisaties kunnen deelnemen. Hierbij gaat het om het totaal van cybersecurity, privacy, risico-inventarisatie, compliancy en (digitale) ethiek. Het doel van dit project en het Digital Trust Center is om organisaties weerbaarder te maken tegen cyberdreigingen en datalekken.

Previder, Demcon, Boessenkool, Hollander Techniek en The Cyber Partners gaan diverse workshops organiseren. Hierin worden de praktische tips en handvatten gedeeld die zijn toegespitst op branches als retail, zorg, defensie en internationale markten. Meer informatie over het initiatief is te vinden op: https://www.digitaltrustcenter.nl/informatie-advies.

Meer weten?
Lees hier alles over:
-IT oplossingen voor de zakelijke markt
-IT security

Wil je direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken via info@previder.nl, op 088 - 332 3333, of via onze contactpagina.