Terug naar overzicht
Nieuws

H&S Group ontwikkelt logistieke hoogstandjes dankzij IT

De afgelopen jaren is H&S Group uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners van Europa. De transporteur heeft zich ontwikkeld tot een innovatieve, moderne logistieke dienstverlener die alle processen rondom het vervoer van vloeibare levensmiddelen regisseert. Daarbij spelen IT en automatisering een cruciale rol.
Referenties
HS Group OG

H&S Group heeft zich ontwikkeld tot moderne supply chain manager. Er wordt niet alleen meer van a tot z vervoerd, maar H&S Group is uitgegroeid tot de ketenregisseur die voorziet in de planning, voorraadbeheer, opslag en transport van levensmiddelen. Zo beschikt het familiebedrijf over eigen tankwagens, coldstores waarin levensmiddelen gekoeld opgeslagen worden, en cleaningstations waarin wagens gereinigd worden.

IT als levensader

De transitie naar totaaldienstverlener heeft ervoor gezorgd dat H&S Group een van de toonaangevende transportondernemingen van Europa is. Infrastructuur, automatisering en innovatie spelen daarin een zeer belangrijke rol. H&S Group beschikt over ingewikkelde automatiseringsprocessen waardoor goederenstromen automatisch aangestuurd worden. "Dat is een ingewikkeld proces", aldus Mike Kooijman, Manager ICT Infra bij H&S Group. "Vanaf het moment dat de klant een order plaatst tot aan het moment dat de vracht op plaats van bestemming is, speelt IT een onafgebroken rol. Van verwerking en planning tot aan de levering kunnen we niet zonder IT."

Benieuwd naar de rest van de case? Je leest hem hier.

Meer weten?
Lees hier alles over:
-IT oplossingen voor de zakelijke markt
-Digitale werkplek

Wil je direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken via info@previder.nl, op 088 - 332 3333, of via onze contactpagina.