Terug naar overzicht
Nieuws

Geen verandering in dienstverlening Previder na overname VMware door Broadcom

Onlangs is VMware overgenomen door Broadcom, wat veranderingen met zich meebrengt. Previder kan al haar klanten geruststellen met de informatie dat er niets zal veranderen in de dienstverlening zoals jullie die van ons gewend zijn.

In het kader van de recente overname van VMware door Broadcom begrijpen we dat onze klanten wellicht vragen hebben over mogelijke veranderingen. Bij Previder streven we naar volledige transparantie met betrekking tot de impact op onze dienstverlening.

Het goede nieuws is dat ondanks de veranderingen elders, we kunnen verzekeren dat we de continuïteit van onze dienstverlening kunnen handhaven. We blijven dezelfde virtualisatietechnologie onveranderd en met dezelfde kwaliteit aanbieden, zoals jullie van ons gewend zijn.

Een punt van zorg is vaak de financiële impact van dergelijke overgangen. Gelukkig kunnen we mededelen dat er ook op het gebied van kosten geen veranderingen zullen zijn voor onze klanten die gebruikmaken van deze technologie op ons platform. Zo kunnen we dezelfde kwaliteit voor dezelfde prijs waarborgen.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan we je uiteraard graag te woord. Neem dan contact op met je accountmanager.