Scoren met IT

Event

Scoren met IT die jouw bedrijfsprocessen ondersteunt

Terug naar overzicht
Locatie

De Grolsch Veste, FC Twente

Datum

30 mrt. 2023
12:30 - 16:30 uur

Thema

Meerdere thema's

Niveau

Alle geïnteresseerden

Hoe speel je beter in op de groeiende vraag naar producten en (maatschappelijke) dienstverlening, laat je medewerkers productief én tevreden (thuis)werken en houd je jouw 'doel' schoon van cybercriminelen die hun best doen bij jou binnen te komen? Previder helpt jou graag als 'coach' om deze behoeften, doelen en moderne technologie samen te brengen tot één team dat perfect op elkaar is ingespeeld. Maar hoe doe je dat? Samen met onze klanten en partners gaan we daar dieper op in gedurende de dag. We heten je van harte welkom tijdens dit evenement in de Grolsch Veste, thuisbasis van onze partner FC Twente.

Praktische informatie

12:30u - 13:00u - Inloop
13:00u - 13:15u - Introductie door Paul van der Kraan (Algemeen Directeur FC Twente) en Vincent Ganzeboom (Commercieel Manager Previder)
13:30u - 14:00u - RONDE 1 - keuze uit drie sessies
14:15u - 14:45u - RONDE 2 - keuze uit drie sessies
15:00u - 15:30u - Plenaire sessie 'zero trust' door Microsoft
15:30u - 16:30u - Borrel

Jij bepaalt de opstelling van je dag

In een voetbalteam heeft ieder zijn specialisme. Dat is in de IT-wereld niet anders. Een goede basis bestaat uit veiligheid, continuïteit en het automatiseren en efficiënter maken van werkprocessen. Van al die specialismen kun je meer te weten komen tijdens ons kennisevent. Iedere organisatie is anders en heeft andere IT-behoeften. Daarom hebben we de dag opgedeeld in meerdere sessies. Jij bepaalt de opstelling van jouw dag en bezoekt de sessies die voor jou interessant zijn.

Over de twee rondes zijn er diverse sessies binnen de thema's 'effectief (samen)werken', 'veilig werken' en 'up and running zonder zorgen'. Bekijk hieronder welke sessies je kunt volgen en schrijf je direct in voor jouw favoriete sessies via het formulier onderaan deze pagina.

RONDE 1 - drie keuzesessies

Thema 'effectief samenwerken': Een betere samenwerking en communicatief sterker met een intranet-gebaseerde werkplek

Veel organisaties komen voor een uitdaging te staan op het gebied van interne communicatie, vooral wanneer zij groeien. Want hoe zorg je ervoor dat informatie voor iedereen in het bedrijf, op welke locatie dan ook, beschikbaar is? En hoe verbind je medewerkers met elkaar, terwijl je tegelijkertijd werkprocessen efficiënter maakt voor deze medewerkers?

Door: Daan Seegers (a&m impact) en Arjan van Dijk (Previder).

Thema 'veilig werken': Help! Gehackt of gegijzeld! Wie is eindverantwoordelijk en maakt beleid?

Dat is de grote hamvraag. Wie is er verantwoordelijk voor een datalek, boete of reputatieschade na een succesvolle aanval? Wie draagt de verantwoordelijkheid om een dergelijke aanval te voorkomen? Tijdens deze sessie bespreken we dit onderwerp en hoe je tot een informatiebeveiligingsbeleid komt dat verantwoordelijkheden helder maakt en praktisch haalbaar is voor jouw organisatie.

Door: mr. dr. Roeland de Bruin (Kienhuis Hoving) en Marco Vader (Previder).

Thema 'up and running zonder zorgen': Technische oplossing of verandervraagstuk? Kijk naar je architectuur

Veel organisaties vragen om een technische oplossing voor een probleem. Maar welke vraag of uitdaging zit daarachter en bereik je met die oplossing écht je doel? In de praktijk blijkt het vraagstuk vaak complexer. Door je IT-architectuur goed onder de loep te nemen, maak je de samenhang tussen bedrijfsstrategie, IT-strategie, informatievoorziening en ICT inzichtelijk. Hoe kom je tot een toekomstgericht stappenplan?

Door: René Lagerweij (Previder).

RONDE 2: drie keuzesessies

Thema 'effectief samenwerken': Efficiënter en veiliger werken met een werkplek waarin al jouw applicaties geïntegreerd zijn

De medewerkers in jouw organisatie werken vaak met verschillende applicaties en documenten, afhankelijk van hun functie. Hoe zorg je ervoor dat iedere medewerker een gepersonaliseerde digitale werkplek heeft waarin - met slechts één login – alle relevante applicaties, informatie en documenten direct toegankelijk zijn? Dat zou efficiënt zijn!

Door: Tjibbe Vissers (Workspace 365), Arno Roelofs (FC Twente) en André Stokkingreef (Previder).

Thema 'veilig werken': Praktische tips om je data te allen tijde veilig te houden.

Het nieuwe werken brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Welke gevolgen heeft dit voor jouw IT-infrastructuur? En welke security-risico's komen daarbij om de hoek kijken? Hoe bescherm je je tegen cyberaanvallen van kwaadwillenden? Wij delen onze visie op hoe bedrijven zouden moeten handelen en hoe je tot een geïntegreerde oplossing komt die werkt voor jouw organisatie.

Door: Nick Onken (Fortinet).

Thema 'up and running zonder zorgen': Tips om downtime te voorkomen.

Wat betekent bedrijfscontinuïteit voor jouw organisatie? Hoeveel downtime is geoorloofd? Dat verschilt namelijk per situatie. Moet je 24/7 doordraaien en heeft iedere minuut downtime cruciale gevolgen? Of gaat het om medewerkers die werken binnen kantoortijden en die niet altijd online hoeven te zijn? In welke situatie jouw organisatie zich bevindt, heeft invloed op de set maatregelen waarin je investeert.

Door: Jeroen Verheijen (Eurofiber) en Jan Willem Albada (Previder).

Plenaire sessie: Zero trust - een andere manier van denken over beveiliging

Zero trust leert ons ‘nooit te vertrouwen, altijd te verifiëren’. Deze visie is vandaag de dag relevanter dan ooit. We werken altijd, overal op verschillende devices. Zo'n complexe, moderne omgeving brengt risico's met zich mee. Wat is de visie van Microsoft op zero trust? Waarom is dit belangrijk en welke aspecten komen hierbij kijken?

Door: Tony Krijnen (Microsoft).

HELAAS - Inschrijven is niet meer mogelijk!

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden. Wil je graag op de reservelijst en gebeld worden wanneer iemand zich afmeldt voor het event? Laat dan je gegevens achter in onderstaand formulier.