IT voor de zakelijke markt

Event

Kostbare downtime voorkomen met deze 5 praktische tips

Terug naar overzicht
Locatie

Online via Microsoft Teams

Datum

17 mei 2022
11:00 - 12:00 uur

Thema

Veilig en betrouwbaar werken

Niveau

Business & IT

Kostbare downtime voorkomen met deze 5 praktische tips

Het is logisch dat je veel maatregelen treft wanneer downtime grote (financiële) gevolgen heeft en bedrijfsprocessen nooit stil mogen staan. Voor de meeste organisaties ligt het anders. Het waarborgen van bedrijfscontinuïteit is voor hen een kwestie van goed afwegen. Niet elke maatregel verdient zich terug en heeft dezelfde impact. Wat kun je als organisatie doen tegen downtime en wanneer loont de investering? Alles heeft zijn prijskaartje, maar je wilt niet de hoogste prijs betalen. Helemaal niet als het ten koste gaat van je bedrijf.

In dit webinar geven wij 5 praktische tips die je helpen om downtime te voorkomen, zodat jij geholpen bent in het maken van de juiste keuzes.

Wanneer

  • Dinsdag 17 mei
  • 11:00-12:00 uur

Bedrijfscontinuïteit

Waar kunnen wij helpen?

Previder adviseert en beheert klanten op het gebied van bedrijfscontinuïteit. Dit doen we voor elk type organisatie. Van cloudstrategie tot aan het realiseren van redundante verbindingen. We zullen in dit webinar niet alle maatregelen bespreken, maar juist stilstaan bij enkele praktische maatregelen en tips waar iedere IT-manager aan zou moeten denken. Wil je meer weten over dit thema? Neem dan contact met ons op.

Spreker
Rudi de Visser - Eurofiber
Spreker
Stephan de Groot - Previder

Meld je aan