Event

Flexibiliteit en continuïteit zonder kapitaaluitgaven? Ontdek de kracht van een IaaS-migratie met AGAR en Previder!

Terug naar overzicht
Locatie

Previder Datacenter - PDC2 - Barnsteenstraat 15

Datum

12 okt. 2023
14:00 - 17:00 uur

Thema
Niveau

IT-manager en CFO

Organisaties worstelen vaak met deze vijf IT-gerelateerde uitdagingen:

  • Kostenefficiëntie vergroten
  • Schaalbaarheid en continuïteit waarborgen
  • Operationele lasten verminderen
  • Altijd gebruikmaken van de nieuwste, geavanceerde technologie
  • Focus op je core business

Herken jij deze uitdagingen? Lees dan snel verder!

Ook Edwin Grootoonk, IT-manager bij AGAR Holding, liep tegen een aantal van deze uitdagingen aan. AGAR Holding is een grootheid in de bouwindustrie met haar hoofdkantoor in Hengelo. Edwin vertelt tijdens deze round table over de redenen die zij hadden om hun IT-omgeving niet langer in huis te houden en te kiezen voor een IaaS-migratie. Hoe zag dit proces eruit en wat zijn de voordelen die het hen oplevert? Wil je meer weten over of een IaaS-migratie een optie is voor jouw organisatie? Meld je dan snel aan voor deze exclusieve round table met een beperkt aantal plaatsen.

Programma 12 oktober

14:00u Ontvangst met een hapje en drankje
14:30u
Opening door Previder
15:00u
IT-manager Edwin Grootoonk, AGAR Holding over hun IaaS-migratie
15:30u
Dennis van der Aalst, Consultant bij Previder, over hoe een IaaS-migratietraject eruitziet bij Previder
16:00u
Rondleiding door ons datacenter PDC2
16:45u
Afsluiting met een borrel, waar de gelegenheid is te netwerken en sparren met elkaar

Uitgebreide informatie


Inspirerende opening door Previder - 14:30u
Onze reis begint met een opening waarbij Previder je meeneemt naar de toekomst van IT. We zullen je inzicht geven in hoe IaaS de weg opent naar grenzeloze mogelijkheden, continuïteit en efficiëntie.

IaaS-migratie: de AGAR-ervaring - 15:00u
Maak kennis met Edwin Grootoonk, de IT-manager van AGAR Holding, die de bewuste keuze heeft gemaakt voor de transitie van een on-premise IT-omgeving naar Infrastructure as a Service. Ontdek uit eerste hand hoe zij tot deze beslissing kwamen, de argumenten die hen hebben overtuigd en de voordelen die ze nu plukken. Dit is jouw kans om te leren van degenen die het hebben gedaan.

Navigeer door het IaaS-migratietraject - 15:30u
Dennis van der Aalst, onze gespecialiseerde consultant, neemt je mee op een reis door het IaaS-migratietraject. Leer op basis van onze best practices hoe een soepele overgang naar IaaS eruitziet, verken de twee technisch hoogstaande Previder Datacenters en ontdek waarom migreren een logische vervolgstap kan zijn voor jouw IT-strategie.

Verkenning van het Datacenter PDC2 - 16:00u
Bij Previder geloven we in het tonen, niet alleen vertellen. Maak je klaar voor een rondleiding door ons veilige en hoog beschikbare Datacenter PDC2. Aanschouw de betrouwbare technologieën die jouw IT-landschap kunnen transformeren en leer hoe continuïteit, veiligheid en schaalbaarheid hand in hand gaan.

Afsluiting met een netwerkborrel - 16:45u
De reis eindigt met een gezellige borrel, waar je de kans krijgt om verder te praten met onze experts, de sprekers en je mede-deelnemers. De uitgelezen mogelijkheid om nieuwe verbindingen te leggen en de eerste stappen te zetten op weg naar jouw eigen IT-revolutie.

Mis deze unieke gelegenheid niet om te leren van experts en te ontdekken hoe een IaaS-migratie jouw organisatie naar ongekende hoogten kan brengen. Schrijf je nu in voor dit evenement en verander de manier waarop je naar IT kijkt!

Meld je nu aan

Gebruik onderstaand formulier. Graag tot snel!