Event

CorporatiePlein 2022

Terug naar overzicht
Locatie

Expo Houten

Datum

22 sep. 2022
09:30 - 16:00 uur

Thema
Niveau

Alle geïnteresseerden

Altijd, overal en veilig samenwerken

Dat is waar iedere corporatiemedewerker anno 2022 toch in gefaciliteerd moet worden? Of je nou op kantoor, vanuit huis of op locatie bij een huurder aan het werk bent. Je wilt overal dezelfde gebruiksvriendelijke functionaliteiten, betrouwbaarheid en veiligheid ervaren. De digitale corporatiewerkplek van Previder Corporaties voorziet in deze moderne eisen.

De werkplek van én voor de medewerker
De kracht van onze digitale corporatiewerkplek is dat deze wordt neergezet vanuit de behoefte van de medewerkers. Welke functionaliteiten zijn belangrijk? Met welke applicaties werkt de medewerker? Welke documenten zijn belangrijk voor deze persoon? Hoe zorg je voor een goede en efficiënte communicatie? En erg belangrijk: hoe zorg je ervoor dat het werken met de werkplek continu en overal veilig is, zodat data en applicaties beschermd zijn tegen externe bedreigingen?

Het maximale halen uit techniek
Het succes van geïmplementeerde techniek staat of valt met de mate waarin je er het maximale uit kunt halen. De corporatiemedewerker moet er dus effectief en efficiënt mee kunnen werken. Daar schenken wij dan ook veel aandacht aan. Zo maak je hun werk niet alleen efficiënter, maar ook nog eens veel leuker! De adoptie van de werkplek is daarom voor Previder Corporaties van net zo groot belang als de techniek zelf.

Werkplek in de praktijk: Welbions
Dat is natuurlijk een mooi verhaal, maar hoe werkt dat in de praktijk? Tijdens CorporatiePlein 2022 vertellen Welbions, ons zusterbedrijf Winvision en natuurlijk wijzelf hoe onze digitale corporatiewerkplek is opgezet, geïmplementeerd en uiteindelijk in de praktijk écht werkt voor de medewerkers van Welbions. Hoe verliep het proces? Hoe zijn medewerkers hierin meegenomen? En wat is uiteindelijk echt de meerwaarde voor Welbions en haar medewerkers?

Kom langs op onze stand om Welbions, Winvision en Previder Corporaties te spreken, doe inspiratie op, stel je vragen en laat ons weten wat jouw uitdagingen zijn. We zien je graag op 22 september op stand 12!

>> Meld je direct aan


Over Previder Corporaties
IT is een complex geheel van onder andere integratie van applicaties, security, beheer van de infrastructuur, personalisatie van werkplekken en adoptie van de nieuwe technieken. Om dat allemaal goed te doen, heb je een sluitende keten nodig van samenwerkende partijen. Previder Corporaties is de partij met kennis van jouw markt, die jou in deze hele keten ontzorgt en adviseert. Eén aanspreekpunt voor jouw organisatie.

IT voor Corporaties

Spreker
Arjan van Dijk - Business Consultant - Previder Corporaties
Spreker
Marlou Gremmen, Winvision
Spreker
Niek en Josien, Welbions