Cogas

Downtime minimaliseren voor de netbeheerder van regio Twente

Business Continuity is een begrip welke steeds vaker wordt genoemd. Steeds meer bedrijven zetten het op de agenda en willen downtime zo veel mogelijk beperken. Een beschikbaarheid van 99,999% is echter wel het andere uiterste, maar was wel de wens van Cogas, netbeheerder van de regio Twente.
Terug naar overzicht

Situatieschets van Cogas

Via het glasvezelnetwerk biedt Cogas 80.000 consumenten en bedrijven toegang tot radio, tv, internet en telecommunicatie. "Wij moeten ervoor zorgen dat onze netwerken voor gas, elektriciteit en data onder alle omstandigheden betrouwbaar blijven", aldus Ellen Kamp, ICT manager bij Cogas. "Van downtime worden wij, en onze klanten, niet gelukkig!"

Onze datacenters

"Dat Previder de oplossingen heeft bedacht, maar dat wel in samenspraak heeft gedaan met ons, is erg prettig."

Ellen Kamp - ICT Manager

Toekomstvaste oplossing voor Cogas

"Het hele proces met Previder is goed verlopen", aldus Kamp. "Wat prettig is, is dat de mensen bij Previder oplossingen bedenken, maar dit wel altijd doen in samenspraak met ons. Doordat er van onze kant ook een vast aanspreekpunt was, konden we snel schakelen. We konden onze wensen uitspreken en weten dan meteen waar we aan toe zijn.

Het project is nu afgerond en is erg goed verlopen. Bovendien zijn we erg tevreden over het resultaat." Met de implementatie beschikt Cogas over een toekomst-vaste oplossing met technologieën die zich eerder al meermaals hebben bewezen.

Oplossingen bij Cogas

Netwerkverbindingen

Een beschikbaarheid van 99,999% wordt gerealiseerd met verbindingen van Previder.

Meer over Netwerkverbindingen

Cloud

Previder biedt robuuste cloudoplossingen voor de hosting van je data, servers en applicaties.

Meer over Cloud

Back-up

Previder zorgt ervoor dat de gegevens van Cogas zijn opgeslagen.

Meer over onze Back-up oplossingen