Slim samenwerken

Verandermanagement en adoptie

Het is van cruciaal belang dat jouw medewerkers begrijpen hoe zij met een moderne digitale werkplek slimmer en efficiënter kunnen samenwerken. Previder begeleidt jouw organisatie van begin tot eind met verandermanagement en adoptie.
Neem contact op
Verandermanagement adoptie

Verandermanagment en adoptie van de digitale werkplek

Het is ontzettend belangrijk dat de medewerkers van jouw organisatie begrijpen hoe ze met hun nieuwe digitale werkplek slimmer en efficiënter kunnen werken. Previder begeleidt jouw organisatie van begin tot eind in dit proces met ons verandermanagement en adoptie programma. In de praktijk zien wij dat het begeleiden van organisatie en medewerkers bij het leren werken met moderne IT-middelen veel aandacht nodig heeft. Ons veranderteam helpt jouw medewerkers zowel het nut als de noodzaak van de veranderingen op de werkvloer te begrijpen. We ondersteunen hen bij het slimmer leren werken met digitale hulpmiddelen. Met verandermanagement en adoptie borg jij de digitale verandering in jouw organisatie en gaan medewerkers daadwerkelijk slimmer samenwerken.

Klantcase verandermanagement en adoptie Mijande Wonen

Werken waar je nodig bent. Dat is wat Mijande Wonen wil voor haar medewerkers. Zij moeten goed gefaciliteerd en veilig hun werk kunnen doen, of dat nou op kantoor, thuis of bij huurders is. Om dit te realiseren, ging Mijande Wonen op zoek naar een partij die niet alleen de nieuwe werkplek technisch goed neerzet, maar er ook voor zorgt dat alle medewerkers er écht goed mee kunnen werken.

Lees de klantcase

Adoptie digitale werkplek

Zorg voor verandermanagement en de juiste adoptie van je digitale werkplek

Om de moderne werkplek succesvol te maken, is het essentieel om zowel de organisatie als de medewerkers goed te begeleiden. Dit resulteert in structureel slimmere samenwerking binnen de organisatie. Het maximaliseren van de investering in een nieuwe digitale werkplek is van groot belang. Dit gebeurt wanneer medewerkers de mogelijkheden ervan optimaal benutten. Het moderniseren en optimaliseren van de hele organisatie vereist niet alleen technologische veranderingen, maar ook effectief verandermanagement en adoptie. Door de impact van de digitale verandering te erkennen en medewerkers actief te ondersteunen, kan weerstand worden verminderd.

Digitale werkplek

Slimmer samenwerken

Door de organisatie en medewerkers goed te begeleiden, wordt de moderne werkplek een blijvend succes en werken medewerkers structureel slimmer samen.

Investering maximaliseren

Een nieuwe digitale werkplek is een investering, waarvan je natuurlijk wilt dat de waarde ervan volledig benut wordt. Je investering is pas écht succesvol, wanneer medewerkers deze optimaal benutten.

Modernisering van jouw organisatie

Met alleen technologie ben je er niet. Met verandermanagement en adoptie zorg je ervoor dat de volledige organisatie moderniseert en optimaliseert.

Verminderen weerstand

Door de impact van de digitale verandering te erkennen en medewerkers proactief op weg te helpen, verminder je weerstand.

Verandermanagement en adoptie die past bij jouw sector

Previder biedt IT-oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw markt. We hebben ervaring met adoptie en verandermanagement in verschillende markten waaronder de zorg, woningcorporaties en de zakelijke markt.

Verandermanagement en adoptie voor de zorg

Verandermanagement en adoptie voor corporaties

Verandermanagement en adoptie voor de zakelijke markt

Verandermanagement en adoptie voor de zorg

De zorg mag nooit stil liggen. Dat IT altijd werkt, zien wij als een basisvereiste. Wij kijken liever nog verder: hoe kan IT bijdragen aan een betere zorgverlening? Previder denkt daar graag over mee.

Lees meer

Verandermanagement en adoptie voor corporaties

Efficiëntere huurprocessen? Een hogere klanttevredenheid? Veilig thuiswerken? Jouw IT-omgeving moet voor je woningcorporatie werken en je IT-partner moet jou helpen je doelstellingen te behalen.

Lees meer

Verandermanagement en adoptie voor de zakelijke markt

Met onze zakelijke IT-oplossingen zorgen wij ervoor dat je focus houdt op zaken waar je goed in bent en dat je bedrijfsprocessen altijd kunnen doorgaan. Want jouw onderneming staat nooit stil, en je IT dus ook niet.

Lees meer
Private cloud public cloud
23 apr. 2024

Public cloud of private cloud: wat past bij jouw organisatie?

Als jij je IT-omgeving naar de cloud wil brengen, kies je dan voor de public cloud bij een hyperscaler, de public cloud bij Previder of de private cloud van Previder?
Lees meer
Digitale transformatie
18 apr. 2024

Omarm de digitale transformatie met een stabiel IT-fundament en een digitale werkplek

De digitale transformatie vraagt nogal wat van organisaties. Anywhere en anytime werken, is ondertussen een vereiste. Previder ondersteunt dit vanuit haar eigen datacenters en met 350 IT-specialisten.
Lees meer
Cloudfest 2024 AI en informatiebeveiliging
16 apr. 2024

Cloudfest 2024: AI vs informatiebeveiliging

Dit jaar stond Cloudfest in het teken van twee zeer dominante thema's: AI en informatiebeveiliging. We nemen je er graag in mee!
Lees meer
Previder
Neem contact op
Benieuwd naar hoe Previder verandermanagement en adoptie binnen jouw organisatie aan kan pakken?
Neem contact op
Neem contact op