Terug naar overzicht
Nieuws

Previder behaalt SOC 2-verklaring

Previder heeft de SOC 2-audit afgerond en de bijbehorende verklaring ontvangen. Met de onafhankelijke rapportage tonen we aan dat wij de beveiliging en beschikbaarheid van onze dienstverlening beheersen volgens de hoogste internationale standaarden.
IT Security
SOC verklaring

SOC 2 verklaring

De SOC 2-rapportage geeft een onafhankelijk oordeel over de beveiliging en beschikbaarheid van onze dienstverlening op het gebied van cloud en colocatie. Het rapport bevat een uitvoerige beschrijving van de processen bij Previder en de meer dan 100 controlemiddelen die we inzetten om klantomgevingen en -gegevens te beschermen. Bij SOC 2 worden alle aspecten die van invloed zijn op de uiteindelijke dienstverlening aan klanten meegenomen.

Onze datacenters

Jeroen Renard, Security Officer bij Previder, is verheugd met de SOC 2-rapportage: “Met het behalen van het SOC 2-assurance rapport laten we zien dat we aantoonbaar voldoen aan de strenge eisen op het gebied van ons uitbestede diensten. Naast onze certificeringen voor NEN 7510, ISO9001, ISO140001 en ISO27001 mogen we nu dus ook de SOC 2-verklaring toevoegen. Voor ons zijn zulke verklaringen en certificeringen zeer waardevol, want we tonen aan dat we de beveiliging en beschikbaarheid van onze dienstverlening goed beheersen.”

Naast het oordeel van een onafhankelijke externe auditor over het ontwerp en de werking van onze controlemiddelen, bevat het rapport de testprocedures die de auditor hanteert en de resultaten van elke controle.

Meer over colocatie

Meer weten?
Lees hier alles over:
-IT oplossingen voor de zakelijke markt
-IT security

Wil je direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken via info@previder.nl, op 088 - 332 3333, of via onze contactpagina.