Wasco

Wasco

Snelle en robuuste netwerkverbindingen tussen 32 vestigingen

Het nieuwe netwerk bij Wasco, opgezet door Previder, biedt een robuuste infrastructuur met meer bandbreedte, waardoor de 32 vestigingen van Wasco met nieuwe IT-diensten ondersteund worden.
Terug naar overzicht

Robuuste infrastructuur

Wasco heeft een sterk gecentraliseerde stervormige IT-infrastructuur, specifiek om het omvangrijke netwerk van vestigingen te ondersteunen. Vanuit één datacenter in Twello worden bedrijfsapplicaties als netwerkdiensten geleverd. De kwaliteit en robuustheid van het WAN is om die reden cruciaal voor de bedrijfsvoering van Wasco.

IaaS

"Previder heeft een nuchtere no nonsense mentaliteit."

Richard Groeneveld - Manager

Nieuwe netwerk

Het nieuwe netwerk geeft Wasco de beschikking over veel bandbreedte. Het datacenter is ontsloten via darkfiber en vrijwel alle vestigingen zijn aangesloten met een capaciteit van 1Gbps.

Dit is meer dan voldoende om alle nieuwe diensten te kunnen ondersteunen, nu en in de toekomst. "De snelheid is echt vervijfvoudigd," vertelt Groeneveld. "We kunnen bovendien makkelijk opschalen als een bepaalde locatie daarom vraagt. Daarnaast hebben we tegenwoordig managed verbindingen en hoeven we niet meer onze eigen netwerkrouter te beheren. Dat doet Previder nu van afstand. Wij hoeven enkel aan te geven welke diensten we voorrang willen geven in de Quality of Service en zij regelen het in."

Onze datacenters

Oplossingen bij Wasco

Netwerkverbindingen

Het datacenter is ontsloten via darkfiber en vrijwel alle vestigingen zijn aangesloten met een capaciteit van 1Gbps.

Meer over netwerkverbindingen