CorporatieGids LIVE Kennisdag 2023: Bedankt voor je komst!

Leuk je gezien en/of gesproken te hebben op de Corporatiegids LIVE Kennisdag 2023! Hopelijk ben je wat meer te weten gekomen over informatiebeveiliging en het veilig werken in de digitale wereld. Wil je de presentatie nog eens terugkijken? Deze is hieronder te downloaden.
IT voor Corporaties
Corporatieplein

Informatiebeveiliging voor corporaties

Op de CorporatieGids LIVE Kennisdag 2023 op 21 maart, hebben we het over informatiebeveiliging voor corporaties gehad. Tijdens de kennissessie zijn we ingegaan op het belang van een goede informatiebeveiliging als onderdeel van de bedrijfscontinuïteit. Het is belangrijk om rekening te houden met wet- en regelgeving en de verantwoordelijkheid voor informatiebeveiliging die blijft bestaan, zelfs als IT wordt uitbesteed. De sessie richtte zich vooral op het waarborgen van informatiebeveiliging en op het beantwoorden van veelvoorkomende vragen. Hoe kun je als woningcorporatie echt 'in control' zijn?

Een roadmap naar veiliger werken in de digitale wereld

We kunnen ons voorstellen dat je overspoeld bent met informatie op de LIVE Kennisdag. Daarom nemen we graag de tijd om nog eens rustig met je in gesprek te gaan over de uitdagingen waar jij en de medewerkers binnen jouw corporatie tegenaan lopen. We komen graag eens bij je langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Stuur ons een mailtje of bel ons, dan zien we je snel!

Arjan van Dijk | Stuur een e-mail | Bel: 06 54225739
Marco Vader | Stuur een e-mail | Bel: 06 41246110

Meer weten over informatiebeveiliging of een compleet overzicht van onze IT oplossingen voor corporaties? Neem dan snel contact op!

IT voor corporaties

Download de presentatie

Als het goed is, heb je op de Corporatie LIVE Kennisdag tevens de cirkel hiernaast fysiek als onderzetter meegekregen. Hierop staan de pijlers waarop wij als Previder Corporaties bouwen; veilig werken, slim werken & altijd werken. Via de QR-code op de achterkant van deze onderzetter ben je waarschijnlijk op deze pagina terechtgekomen om de presentatie nog eens goed te bekijken. Download de presentatie van Previder op de Corporatie LIVE Kennisdag 2023 hieronder. We zien je later dit jaar graag weer terug op Corporatieplein 2023!

> Download de presentatie