Event

Masterclass 'Waarom IT de motor is achter jouw organisatie en hoe je dat intern verkoopt’

Terug naar overzicht
Locatie

Previder Vianen

Datum

3 okt. 2023
17:00 - 21:00 uur

Thema

Meerdere thema's

Niveau

IT-manager

Vind jij het ook frustrerend als jij de interne organisatie weer eens moet overtuigen van de waarde van IT-oplossingen? Heb je te maken met weerstand? Wil jij Business & IT beter met elkaar te verbinden? Dan nodigen wij je uit om deel te nemen aan onze exclusieve masterclass voor leiders binnen de IT.

Word een meester in IT-impact

Na deze masterclass weet jij hoe je IT inzet als strategische pijler voor het succes van jouw organisatie. Je leert niet alleen de voordelen van IT effectief te communiceren, maar je weet ook stakeholders te overtuigen van de Return on Investment (ROI). Je IT-budget wordt efficiënter benut en je positie als IT-leider krijgt een flinke boost met deze essentiële vaardigheden.

Deze avond draait helemaal om jouw groei als leider binnen de IT.

Programma

  • 17.00 uur Je bent van harte welkom!
  • 17.30 uur Heerlijk diner met vakgenoten
  • 18.30 uur Masterclass ‘Waarom IT de motor is achter jouw organisatie en hoe je dat intern verkoopt’
  • 20.30 uur Netwerken en ideeën uitwisselen tijdens de borrel

Inhoud & sprekers

Van technisch naar business-taal
Leer hoe je complexe technische termen omzet naar begrijpelijke business-taal en leer zo je interne stakeholders te overtuigen. Door René Lagerweij, werkzaam op het snijvlak van business en IT als Senior Architect bij Previder.

De praktijk met Royal Kaak
Inzichten en praktijkervaringen door Sebastian Beijersbergen, manager ICT en Security bij Royal Kaak: een internationaal toonaangevend bedrijf op het gebied van stand-alone machines en complete bakkerijlijnen.

Casussen en voorbeelden
Aan de slag met concrete casussen en praktijkvoorbeelden. Door Marc Theihzen, die jarenlange ervaring heeft bij diverse bedrijven als Senior Architect van Previder.

Jouw stappenplan
Zo zien vervolgstappen eruit voor jouw organisatie. Waardevolle inzichten die jij morgen al kunt toepassen.

Spreker
Sebastian Beijersbergen - Manager ICT en Security - Royal Kaak
Spreker
René Lagerweij - Senior IT Architect - Previder
Spreker
Marc Theihzen - IT Consultant - Previder

Meld je gratis aan

Grijp deze unieke kans en schrijf je in voor de Masterclass op 3 oktober via het onderstaande formulier. Laat ook jouw casus achter, zodat we die tijdens de masterclass kunnen bespreken. Wees er snel bij, want het aantal plekken is beperkt, zodat we persoonlijke aandacht kunnen garanderen.