Event

Masterclass 'Hoe verkoop je IT aan je interne organisatie'

Terug naar overzicht
Locatie

Previder Vianen

Datum

13 jun. 2023
17:00 - 21:00 uur

Thema

Meerdere thema's

Niveau

IT-manager

Het nut en de noodzaak van IT-oplossingen. Het is soms lastig om je interne organisatie ervan te overtuigen. Ervaar jij dit ook? Loop je tegen weerstand aan en weet je niet goed hoe je IT-oplossingen koppelt aan de missie, visie en doelstellingen van jouw organisatie? En wil jij graag leren hoe je de waarde van IT aan je interne organisatie kunt verkopen? Meld je dan snel aan voor deze exclusieve masterclass! Er is een beperkt aantal plekken, zodat wij de setting klein kunnen houden en voldoende aandacht kunnen geven aan de casussen van de deelnemers.

Wat kun je verwachten?

Vanaf 17:00u ben je van harte welkom bij Previder aan de Lage Biezenweg 3 in Vianen. Om 17:30u zullen we samen een hapje gaan eten. Vervolgens start om 18:30u de masterclass en sluiten we de avond af met een borrel van 20:30u tot 21:00u. Van de masterclass mag je het volgende verwachten:

  1. Een stukje theorie - Hoe vertaal je techniek naar business-taal?
  2. Ervaring uit het veld - IT- en security-management bij Royal Kaak (door Sebastian Beijersbergen - Royal Kaak)
  3. Aan de slag! - Casussen en best practices bespreken
  4. Samenvatting - We bespreken de vervolgstappen en delen onze kennis

Na het volgen van deze masterclass weet je hoe je IT in de juiste context plaatst, de voordelen van IT-oplossingen communiceert en stakeholders overtuigt van de ROI. Haal meer uit je IT-budget, verbeter de efficiëntie van je organisatie en verhoog je impact als IT-leider met deze essentiële vaardigheden. Schrijf je direct gratis in via onderstaand formulier en laat ook jouw casus achter, zodat we die tijdens de masterclass kunnen bespreken.

Spreker
Sebastian Beijersbergen - Manager ICT en Security - Royal Kaak
Spreker
René Lagerweij - Senior IT Architect - Previder
Spreker
Marc Theihzen - Senior IT Architect - Previder

Meld je gratis aan

Wees er snel bij en meld je via onderstaand formulier aan voor deze exclusieve masterclass. We houden de setting klein en zullen de inschrijfmogelijkheid sluiten wanneer het maximaal aantal deelnemers bereikt is.